Hoe werkt de prijsstelling? (F)

Als je meer wilt weten over onze prijsstelling ben je hier op de juiste plaats. We behandelen alle basisprincipes van de verschillende abonnementen en laten stap voor stap zien hoe je kunt upgraden naar een betaald abonnement.

Om te beginnen

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij monday.com zal je automatisch een gratis abonnement gebruiken. Met dit abonnement kun je alle basisfuncties van het platform gebruiken. Het is ideaal om monday.com te gebruiken voor het organiseren van je projecten op een eenvoudige manier en voor interne communicatie en samenwerking.

Het abonnement heeft beperkingen wat betreft functies en aantallen items die je binnen je account kunt gebruiken en aanmaken. Voor meer informatie over het gratis abonnement kun je dit artikel raadplegen.

Je kunt monday.com gratis gebruiken met een beperkt aantal functies, maar we hebben ook drie betaalde abonnementen voor wanneer je meer nodig hebt.

Welke betaalde abonnementen zijn er?

Als je van onze geavanceerde functies houdt of simpelweg monday.com zonder limieten wilt gebruiken kun je een betaald abonnement afsluiten. Momenteel bieden we drie verschillende abonnementen aan:

• Standaard abonnement - Perfect om samen te werken met externe gebruikers
  • Pro abonnement - Geeft je toegang tot de meest geavanceerde functies van het platform
  • Enterprise abonnement - Een must-have voor alle teams die op zoek zijn naar extra beveiligingsfuncties en persoonlijke assistentie

Voor meer informatie over de verschillen tussen de abonnementen klik je hier.

Hoe kies ik het juiste abonnement?

Om het juiste abonnement te kiezen is het handig om met drie factoren rekening te houden: het aantal gebruikers dat jouw monday.com account gaat gebruiken, het type abonnement en de abonnementsduur.

1. Kies je abonnementsduur

We bieden twee soorten abonnementen aan: maandelijks en jaarlijks. Het maandelijkse abonnement geeft je de mogelijkheid maandelijks te betalen. Je kunt er hier meer informatie over vinden. Voor het jaarlijkse abonnement betaal je het hele jaar vooruit.

Tip:  Om de loopduur van je abonnement te bepalen kun je schakelen tussen "jaarlijks" en "maandelijks", zoals hieronder

2. Selecteer het aantal gebruikers

De prijsstelling is op basis van groepen gebruikers en niet per gebruiker. Wanneer je bijvoorbeeld een team hebt met 4 gebruikers kun je kiezen voor de optie met 5 gebruikers. De weergegeven prijs per maand is voor alle 5 gebruikers.

Belangrijke opmerking: Het systeem houdt rekening met hoeveel gebruikers er momenteel binnen je account geactiveerd zijn. Wanneer je een abonnement af wilt sluiten met een lager aantal gebruikers dan momenteel actief is, deactiveer dan vooraf gebruikers om tot de juiste hoeveelheid te komen.

3. Selecteer de abonnementsvorm

Wat je ook nodig hebt, we hebben altijd een abonnement dat bij je past. Dit artikel helpt je om de abonnementen te begrijpen en vergelijken.

Samengevat

Om dit artikel samen te vatten geven we een opsomming van wat monday.com te bieden heeft:

• Een gratis abonnement wanneer je de basisfuncties van het platform wilt gebruiken
  • Drie verschillende betaalde abonnementen voor als je alle fantastische geavanceerde functies die we aanbieden wilt gebruiken
Ter info: Je kunt je account op ieder gewenst moment naar boven of beneden bijstellen.

Om meer te weten te komen over onze prijsstelling en facturering kun je de onderstaande artikelen bekijken

Als je nog verdere vragen hebt kun je hier altijd even contact opnemen met ons klantsuccesteam. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en blij om te helpen.