Hoe stel ik accountrechten in?

Behoud de controle over wie wat kan doen binnen je account door accountrechten in te stellen. Deze optie geeft je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier in te stellen wie bepaalde functies kan gebruiken. In dit artikel wordt beschreven hoe je accountrechten kunt instellen. Lees verder om te leren hoe het werkt! 👇

Ter info: Deze functie is enkel beschikbaar in ons Enterprise abonnement.

Welke rechten kan ik aanmaken binnen mijn account?

Je kunt rechten instellen voor de volgende functies:

• Bestanden uploaden
  • Borden online uitzenden
  • Hoofdborden creëren
  • Privéborden creëren
  • Deelbare borden creëren

We zijn van plan in de toekomst meer geavanceerde accountrechten toe te voegen, dus houd het in de gaten! 😊

Waar zijn de accountrechten te vinden?

Om rechten in te stellen moet je een beheerder van het account zijn. Klik op de avatar aan de linker onderkant van je scherm en selecteer "Admin" zoals hieronder:

Zodra je in het beheerdersgedeelte bent selecteer je "Rechten" zoals hieronder:

Van daaruit kan je selecteren wie welke functies binnen je account kan gebruiken.

Kan ik bordrechten instellen?

Je kunt ook de rechten per bord instellen via je rechtencentrum. Bekijk dit artikel om daar meer over te weten te komen.

Heb je nog andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] We staan 24 uur per dag voor je klaar.