De tijdregistratiekolom

Benieuwd naar de hoeveelheid tijd die je besteed aan iedere taak? Je hebt nu de mogelijkheid om het bij te houden met de tijdregistratiekolom! ⏰

Ter info: Deze functie is enkel beschikbaar in de Pro en Enterprise abonnementen.

Hoe voeg je dit toe?

Om dit toe te voegen klik je op het + icoon aan de rechterbovenkant van je bord en selecteer je "kolommencentrum".

Selecteer in het kolommencentrum de optie "tijdregistratie", zoals in onderstaand screenshot:

Hoe werkt het?

Wanneer je start met een taak klik je simpelweg op de play-knop om de timer te starten. Je kunt op ieder moment pauzeren en opnieuw starten.

Als je de registratie wilt wissen en opnieuw wilt beginnen klik je op de "X" aan de rechterkant van de tijdsweergave.

Ter info: De tijdregistratie van ieder item kan gevonden worden in het activiteitenlogboek.

Hoe krijg ik een logboekgeschiedenis?

Door op een specifieke tijdregistratiecel te klikken open je de tijdlijngeschiedenis en het logboek.

Je kunt eenvoudig de voortgang van iedere taak en de tijdsintervallen bekijken.

Alle items kunnen handmatig worden bewerkt. Klik op de tijd en je krijgt de mogelijkheid een andere tijd en datum in te voeren. Bewerkte waarden kleuren oranje.

Door over het item te bewegen krijg je ook de mogelijkheid om deze te verwijderen. Je kunt ook een nieuw item toevoegen door gebruik te maken van het tekentje.

Ter info: Onthoud dat je geen toekomstige waarden in kunt vullen!

Hoe exporteer ik de tijdregistratiekolom naar Excel?

Om de volledige tijdregistratiekolom naar Excel te exporteren klik je op het dropdown menu en selecteer je "Exporteer kolomdata naar Excel."  Hiermee kun je de gegevens van de volledige kolom exporteren naar één spreadsheet voor eenvoudige rapportage.

Wanneer je de volledige kolom naar Excel exporteert zie je alle details, waaronder de itemnaam, de gebruiker die de tijdregistratie heeft vastgelegd en de tijdtotalen op zowel item- als bordniveau.

Je kunt ook afzonderlijke items vanuit de tijdregistratiekolom naar Excel importeren, in plaats van de volledige kolom.  Om dit te doen, klik op een item in de tijdregistratiekolom en selecteer "Exporteer naar Excel" rechtsboven in het tijdregistratie venster.

Deze optie exporteert enkel de details van dit specifieke item naar een Excel spreadsheet.

Voor meer informatie over het importeren vanuit - en exporteren naar Excel kan je dit artikel bekijken.

Hoe kan ik berekeningen maken met de tijdregistratiekolom?

Onze formule-kolom ondersteunt de tijdregistratiekolom. Dit is met name handig wanneer je de nog resterende tijd of een facturatietotaal moet berekenen.

Formule: ROUND(MULTIPLY(({Billable}/3600),{Hourly Rate}),1)

Voor meer informatie over de formule-kolom ga je naar dit artikel

Als je nog vragen hebt kan je altijd contact opnemen met ons klantsuccesteam via [email protected]