De Link naar item kolom

De linkkolom geeft je de mogelijkheid om een kolom aan de items van een ander bord te koppelen. Lees verder om te leren hoe het werkt! 👇

Hoe voeg je dit toe?

Om dit toe te voegen klik je op het + icoon aan de rechter bovenkant van je bord en selecteer je "Meer kolommen".

Selecteer in het kolommencentrum de optie "Link naar item", zoals in onderstaand screenshot:

Hoe werkt het?

Stap 1

Klik op een van de cellen en selecteer "Kies een bord om te verbinden", zoals hieronder:

Stap 2

Kies het bord dat je met de kolom wilt verbinden. In dit voorbeeld wil ik het bord "cupcakes" verbinden met het bord "klanten".

Stap 3

Eenmaal verbonden zal het klikken binnen een willekeurige cel in de kolom de items van de andere borden tonen (klantenbord). Kies de items waar je mee wilt verbinden vanaf het andere bord. Ik wil bijvoorbeeld de Caramel Cupcake verbinden met Klant 1. Onthoud dat je hier ook meer dan één items kunt koppelen!

Als je niet meerdere items wilt koppelen of deze optie uit wilt schakelen kun je de instellingen wijzigen bij de kolominstellingen. Van daaruit kan je ervoor kiezen meerdere items koppelen al dan niet mogelijk te maken door het vakje aan te vinken, zoals hier te zien:

Naast iedere cupcake hebben we nu de naam van de klant die deze besteld heeft. Als je meer dan één item hebt gekozen wordt het aantal gekoppelde items hier weergegeven. Je kunt er met de muis overheen gaan om de namen van de gekoppelde items weer te geven.Frame_1.png

Dat is nog niet alles! Lees hieronder verder om nog meer geweldige dingen te ontdekken! 👇

Wat is de pop-up weergave?

Wanneer je de items tussen de twee borden hebt gekoppeld klik je op een willekeurige cel in bord 1, in ons voorbeeld het "Cupcakes" bord. Beweeg over de rechterkant van de cel en klik "Weergave openen". Er wordt een kaart geopend die alle informatie van het gekoppelde bord weergeeft.

Je kunt alle klantinformatie direct vanaf het Cupcake-bord updaten. Dit zal automatisch het klantenbord updaten.

De item pop-up weergave is ook uitgebracht voor "mijn week" en "de KanBan weergave".

Hoe ontkoppel je een kolom?

Klik op het pijltje aan de rechterkant van de kolomtitel en selecteer kolominstellingen. Wanneer je klaar bent klik je op het kruisje om de borden te verwijderen.yyew.png

Ter info: Wanneer je klikt op "Link ontkoppelen" zullen alle voorgaande links die in je kolom toegevoegd zijn worden gewist.

Als je nog vragen hebt kan je altijd contact opnemen met ons klantsuccesteam via [email protected]. We staan 24/7 voor je klaar en helpen je graag verder :)