Hoe deel ik projecten en taken met gasten?

Het toevoegen van gasten op je account kan van nut zijn wanneer je één of twee borden met iemand wilt delen, maar hem of haar geen toegang wilt geven tot al je hoofdborden. Gasten zijn gebruikers van buitenaf, zoals opdrachtgevers, klanten, freelancers, advocaten, grafisch vormgevers etc... Gasten kunnen enkel uitgenodigd worden voor deelbare borden en kunnen derhalve GEEN informatie van hoofd- or privéborden bekijken. Bekijk hier wat gasten kunnen zien en doen binnen je account.

Een gast uitnodigen op je deelbare bord

Stap 1

Om een gast aan je account toe te voegen moet je eerst een deelbaar bord aanmaken. Deelbare borden geven je de mogelijkheid om projecten en taken te delen met personen van buiten je team (zoals een klant of een tijdelijke werknemer).

Stap 2

Nadat je een deelbaar bord hebt toegevoegd kun je gasten toevoegen door naar het bord te gaan waar je ze voor uit wilt nodigen en te klikken op "Gasten en abonnees."
Er wordt een venster geopend dat de abonnees van het bord toont, met aan de rechterkant de gastenlijst.

Stap 3

Voer het e-mailadres van de persoon die je als gast toe wilt voegen in en ze zullen een uitnodiging ontvangen om zich bij dat specifieke bord te voegen.

Nadat een gast is toegevoegd aan een deelbaar bord kun je deze toevoegen aan andere deelbare borden binnen je account. Ze kunnen andere deelbare borden niet bekijken zonder dat ze daar specifiek voor uitgenodigd zijn.

Limieten

Er is een limiet aan het aantal dagelijks te versturen uitnodigingen. Het aantal wordt berekend als: maximum aantal gebruikers toegestaan binnen je account * 3. Dit houdt in dat wanner je, bijvoorbeeld, een pakket aangeschaft hebt met maximaal 10 gebruikers en je moet je team laten groeien je een maximum aantal van 10*3=30 gebruikers of gasten per dag uit kunt nodigen.

Wanneer je dringend behoefte hebt aan het kunnen uitnodigen van meer gebruikers dan dat je limiet toestaat kun je contact met ons opnemen middels [email protected]

Als je verdere vragen hebt over het uitnodigen van gasten kun je altijd contact opnemen met ons klantsuccesteam! We helpen je met alle plezier :)