Mijn account annuleren, verwijderen of sluiten

Als je zeker weet dat je je account wilt sluiten, lees dan eerst de volgende opmerkingen.

Een paar opmerkingen

Alleen een beheerder kan een account sluiten.Als je geen beheerder bent, neem dan contact op met de beheerder voor hulp. Als je beheerder niet langer beschikbaar is, neem dan voor hulp contact op met ons team via support@monday.com.

Je kunt je account op elk moment tijdens je betaalde abonnement annuleren.

Proefgebruikers hoeven niets te doen! Je kunt je account tot het einde van de proefperiode blijven gebruiken. Daarna wordt je account gesloten, zolang je niet upgrade.

Als je je proefperiode vroegtijdig wilt beëindigen, volg dan de onderstaande stappen voor betalende gebruikers.

Ter herinnering: er zijn geen creditcardgegevens verzameld toen je je aanmeldde voor de gratis proefperiode.

Hoe je je account kunt annuleren

Ter info: Gebruik de webversie van monday.com om je account te annuleren. Alleen beheerders kunnen een account annuleren.

Stap 1

Klik op je avatar (profielfoto) en kies "Admin" in het menu.

Stap 2

Selecteer Facturering in het linkermenu. Klik op Mijn account annuleren in de hoek rechtsonder:

Stap 3

Je ziet een bericht waarin je wordt gevraagd je reden voor annulering te selecteren. Kies een reden om door te gaan. Je kunt enkele gegevens verstrekken, maar je hoeft geen gegevens te verstrekken om door te gaan met annuleren.

Zodra je een reden hebt geselecteerd, klik je op Account annuleren.

Stap 4

Je krijgt een laatste scherm te zien. Dit is een aanbieding om je account 14 dagen, 30 dagen, 60 dagen of 90 dagen te bevriezen.

Als je je account bevriest, wordt je toegang geblokkeerd en wordt de timer van je abonnement stopgezet. Je gegevens blijven in het account en je hebt weer toegang tot de gegevens wanneer je je abonnement wilt hervatten.

Als je liever wilt annuleren, klik je op Ik wil nog steeds annuleren. Hierdoor kun je het account niet meer gebruiken vanaf de volgende factuurdatum.

Stap 5

Je ziet een laatste scherm met de einddatum van je huidige abonnement. Als je door wilt gaan met de annulering, klik je op Abonnementverlenging annuleren.

Ter info: Als een restitutie wordt aangevraagd, wordt je account onmiddellijk gesloten bij het verzoek om restitutie en heb je geen toegang meer.

Als je succesvol hebt geannuleerd, zie je een banner bovenaan je account met de tekst:

"Je account is geannuleerd en wordt geblokkeerd op X"

Kan ik restitutie aanvragen?

In ons restitutiebeleid is een evenredige terugbetaling mogelijk voor jaarlijkse of tweejaarlijkse abonnementen die binnen 30 dagen na aanschaf zijn geannuleerd. Dit geldt niet voor maandelijkse abonnementen die niet in aanmerking komen voor restitutie.

Zoals hierboven vermeld, zal je account bij het verzoek om restitutie onmiddelijk worden gesloten als er een restitutie wordt aangevraagd. Je hebt dan geen toegang meer.

Lees dit artikel voor meer informatie over terugbetalingen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik opzeg?

Zodra je je abonnement annuleert, kun je beslissen of je de gegevens van je account wilt behouden om er later toegang toe te hebben of dat je ze wilt verwijderen:

Momenteel is het ons beleid om alle gegevens standaard beschikbaar te houden, zodat deze beschikbaar zijn voor het geval je er later toegang toe wilt hebben. We kunnen echter niet garanderen dat we dit beleid onbeperkt aanhouden en we behouden dan ook het recht voor om gegevens van inactieve accounts op ieder moment te verwijderen.

Ter info: Houd er rekening mee dat als een account eenmaal volledig is verwijderd, dit niet meer ongedaan kan worden gemaakt.

Hoe kan ik me afmelden voor e-mails?

Als er toevallig een e-mail binnenkomt, klik dan op de knop "Uitschrijven" onder aan die e-mail. Dit zou moeten voorkomen dat je in de toekomst e-mails van ons ontvangt.

We vinden het spijtig om te horen dat je ons wilt verlaten en we willen graag weten of we iets kunnen doen om onze samenwerking voort te zetten! Als je nog vragen hebt over annulering of feedback die je wilt delen, neem dan contact op met ons team via ons contactformulier. We zijn 24/7 beschikbaar en helpen je graag verder.

We hopen dat je ons in de toekomst nog eens zult bezoeken! 😊