Wat zijn de verschillen tussen de abonnementen? (F V2)

Weet je niet zeker welk abonnement je voor jezelf en je team moet gebruiken? Zoek niet verder ūüėä Dit artikel helpt je om de belangrijkste verschillen tussen alle abonnementen in kaart te brengen.¬†¬†

Het gratis abonnement

Het gratis abonnement biedt alle basisfuncties van het platform. Het is ideaal wanneer je monday.com wilt gebruiken om projecten op een eenvoudige manier te organiseren, intern te communiceren en samen te werken.  Het gratis abonnement bevat de volgende functies:

• Onbeperkt aantal kijkers

Je kunt zoveel kijkers voor je account uitnodigen als je wilt. Dit telt niet mee voor de facturering. Voor meer informatie over de kijkers, klik hier.

• Hoofdborden met beperkingen

De hoofdborden zijn toegankelijk en zichtbaar voor al je teamleden. Je kunt zoveel hoofdborden maken als je wilt, maar het totale aantal items dat je in je account kunt maken, is beperkt. Bekijk dit artikel voor meer informatie over het gratis abonnement en de beperkingen ervan.

• Samenwerking met beperkingen

Het gratis abonnement is perfect voor kleine teams, met een basic workflow. Je kunt met maximaal 4 gebruikers samenwerken in het gratis abonnement.

• Beperkt kolommencentrum

De meeste essenti√ęle kolommen van het kolommencentrum zijn beschikbaar in het gratis abonnement. Om meer te weten te komen over de kolomkeuzes, kun je¬†dit artikel lezen.

• Beperkte kolommen

Elk bord kan maximaal 5 kolommen bevatten. Dit zijn 5 kolommen naar keuze. Zo kun je dus bijvoorbeeld 2 statuskolommen, 1 personenkolom, 1 datumkolom en 1 tijdlijn hebben. Als alternatief kun je een tweede bord hebben met 5 statuskolommen.

• Communicatie¬†

Je kunt met je teamleden communiceren door gebruik te maken van de @vermelding. Daarnaast kun je ook teams maken en al je bestanden beheren via het updatesgedeelte van elk item.

• Eenvoudige zoekfunctie

Je kunt het bordfilter in elk van je borden gebruiken om de taken te filteren waaraan je bent toegewezen, of je kunt filteren op specifieke informatie binnen je bord. Je kunt er¬†hier meer over leren. Als je iets binnen je gehele monday.com account wilt filteren, dien je de optie "Doorzoek alles" te gebruiken die beschikbaar is in ons standaard abonnement.¬†ūüĎá

• Beperkt kolommencentrum

De meeste kolommen van het kolommencentrum zijn beschikbaar in het gratis abonnement, behalve de formule- en de tijdregistratiekolommen. Om meer te weten te komen over de kolomkeuzes, kun je dit artikel lezen.

• Bestandsweergave

Met de bestandenweergave kun je alle bestanden die op je bord zijn ge√ľpload op √©√©n plek bekijken. Je kunt ze bekijken als lijst of als thumbnails. Van daaruit kun je de bestanden downloaden, bekijken of openen in het updatesgedeelte waarmee ze zijn verbonden. Om er meer over te leren kun je¬†dit artikel lezen.

• Formulierenweergave

Zet jouw borden in één klik om naar formulieren, verstuur ze naar je contacten en bekijk hoe de informatie als nieuwe items binnenkomt. Klik op de dropdown naast "Hoofdtabel" en klik op "+ Weergave toevoegen" om deze functie aan je bord toe te voegen! Bekijk dit artikel om er meer over te leren!

• Kanban weergave

Je kunt de inhoud van je bord visualiseren met behulp van de populaire projectmanagementmethodiek die bekend staat als Kanban! :) Lees dit artikel om te zien hoe je deze functie kunt gebruiken.

• 1 bord/dashboard

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het gratis abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan tonen van één bord.

Het Standaard abonnement

Het standaard abonnement is het meest populaire abonnement. Het biedt alle functies van het gratis abonnement plus het volgende:

• Onbeperkte samenwerkingen

In het standaard abonnement kun je een abonnement van elke omvang kopen. Je bent niet beperkt tot het aantal gebruikers dat je in het abonnement kunt hebben.

• Geavanceerd kolommencentrum

De meeste kolommen in het kolommencentrum zijn nu beschikbaar in het standaard abonnement. Om meer te weten te komen over de kolomkeuzes, kun je dit artikel lezen.

• Gelimiteerd aantal gasten

Met het standaard abonnement kun je 3 gasten gratis toevoegen. De 4e gast telt als een gefactureerde gebruiker voor je facturering. Bekijk dit artikel als je meer wilt leren over de gasten.

• Deelbare¬†borden¬†

Deelbare borden zijn borden waarmee je met externe gebruikers (gasten) kunt samenwerken. Het biedt de mogelijkheid om projecten met externe gebruikers te delen zonder hen toegang te geven tot je volledige account. Klik hier voor meer informatie over deelbare borden.

• De tijdlijn

Het Standaard abonnement biedt toegang tot de tijdlijnfunctie; onze eigen versie van de Gantt-grafiek. Bekijk dit artikel om te zien hoe het werkt.

• Geavanceerd zoekfilter

Met de optie "Doorzoek alles" kun je naar alles zoeken wat zich in je borden bevindt (zoals bestanden, updates en items). Daarnaast kun je het bordfilter gebruiken om alle informatie binnen een bord te filteren.

• De kalenderweergave

In de kalenderweergave kun je al je taken met een datum- en/of tijdlijnkolom in een kalender visualiseren. Je kunt je kalenderweergave aanpassen per dag, week of maand. Daarnaast kun je beslissen welke kolom je in jouw kalender wilt weergeven. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

• De kaartweergave

In de kaartweergave kun je kolommen met een locatie en/of land in één overzichtelijke kaart bekijken. Bekijk dit artikel om erachter te komen hoe het werkt.

• 250 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? In het Standaard abonnement kan je maandelijks 250 automatiseringsacties en 250 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsopbouw van automatiseringen/integraties.

Integreer ongelimiteerd met Excel, Google Drive, Dropbox en je eigen agenda in het Standaard abonnement.

• 3 borden/dashboards

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! Met het Standaard abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan tonen van drie borden.

• Volledige API¬†

Het hebben van een API is een geweldige manier om software met elkaar te verbinden. Klik hier om te bekijken hoe het werkt!

Het Pro abonnement

Het Pro abonnement is het abonnement waarop je proefversie gebaseerd is. Het is het meest geavanceerde abonnement dat we aanbieden en dat alles omvat in gratis en standaard abonnement, plus de volgende functies:

• Priv√©borden¬†

De privéborden zijn uitsluitend bedoeld om bekeken te worden door de gebruiker en iedereen die door hem of haar uitgenodigd wordt. Dit is handig voor wanneer je een project, to-do lijstje of plan wilt maken voordat het doorgezet wordt naar je team. Klik hier om er meer over te weten te komen.

• Onbeperkt aantal gasten¬†

Het Pro abonnement is ideaal wanneer je met veel externe gebruikers moet samenwerken. Het geeft je de mogelijkheid een onbeperkt aantal gasten binnen je account uit te nodigen. Bekijk dit artikel als je meer wilt leren over de gasten.

• Hoger aantal automatiseringen/integraties

In het Pro abonnement kan je maandelijks 25.000 automatiserings-acties en 25.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsopbouw van automatiseringen/integraties.

• Volledige toegang tot het kolommencentrum

Dit abonnement biedt volledige toegang tot het kolommencentrum. Dit betreft onder andere de tijdregistratiekolom, de formulekolom en nog veel meer!

• De diagramweergave

Je hebt volledige toegang tot het weergavecentrum. Dit omvat alle weergaven die beschikbaar zijn in het gratis en standaard abonnement, evenals de geweldige tabelweergave. Voor meer informatie over de tabelweergave kun je dit artikel bekijken.

• De tag-functie

Door gebruik te maken van de tagskolom kan je items uit verschillende groepen of van verschillende borden groeperen op basis van een consistent trefwoord! Leer hier meer over tags.

• De formulekolom

Deze kolom geeft je de mogelijkheid berekeningen te maken met andere kolommen. Het gaat van eenvoudige wiskundige berekeningen tot meer complexe functies en formules. Leer er hier meer over.

• De tijdregistratiekolom

Benieuwd naar de hoeveelheid tijd die je besteed aan iedere taak? Je hebt nu de mogelijkheid om het bij te houden met de tijdregistratiekolom!¬†‚Źį Bekijk in¬†dit artikel¬†hoe het werkt.¬†

• 25.000 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? In het Pro abonnement kan je maandelijks 25.000 automatiseringsacties en 25.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsopbouw van automatiseringen/integraties.

• 10 borden/dashboards

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het Pro abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan tonen van tien borden.

• Google authenticatie

Google Authentication geeft je de mogelijkheid om middels je Google account in te loggen op monday.com. Je hoeft geen nieuwe wachtwoorden meer te onthouden :)

• Onbeperkte opslagruimte

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over hoeveel opslagruimte je nog over hebt! Het is ongelimiteerd in het Pro abonnement. Klik hier voor meer informatie over je opslagruimte. In het Standaard abonnement is de opslagruimte gelimiteerd tot 50gb.

Het Enterprise abonnement

Het Enterprise abonnement is ons hoogste abonnement. Het bevat alle functies van het Pro abonnement, plus het volgende:

• Hoger aantal automatiseringen/integraties

In het Enterprise abonnement kan je maandelijks 100.000 automatiseringsacties en 100.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsopbouw van automatiseringen/integraties.

• 100.000 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? In het Enterprise abonnement kan je maandelijks 100.000 automatiseringsacties en 100.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsopbouw van automatiseringen/integraties.

• 25 borden/dashboards

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! Met het Enterprise abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan tonen van 25 borden.

• Hogere API limiet

Onze API is momenteel gelimiteerd naar gelang het abonnement dat je afgesloten hebt. Voor de Standaard en Pro abonnementen is deze limiet 60.000 per dag en 300 per minuut. Voor het Enterprise abonnement is deze limiet 120.000 per dag en 600 per minuut. Je kunt er hier alles over lezen.

• Geavanceerde beveiligingsfuncties

Met dit abonnement heb je toegang tot de paniekknop, die je de mogelijkheid geeft om je account tijdelijk te blokkeren wanneer de inloggegevens van je team uitgelekt zijn. Je krijgt ook de sessie timeout die je de mogelijkheid geeft de sessies van gebruikers en timeouts bij inactiviteit te beheren.

• Eenmalig inloggen¬†

Je hoeft geen nieuwe wachtwoorden meer te onthouden! Je kunt nu inloggen met je SAML account (Okta, One login of persoonlijke SAML). Bekijk dit artikel voor meer informatie.

• HIPAA nalevingsprogramma¬†

We willen het zo eenvoudig als mogelijk voor je maken om te leren je account veilig te houden en aan de wettelijke vereisten te voldoen. We hebben een aantal tips over punten die je dient te overwegen bij het configureren van je accounts. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

• Audit logboek

In het auditlogboek kan de beheerder zien wanneer de gebruikers zich voor het laatst hebben aangemeld bij het account, welk apparaat ze daarvoor hebben gebruikt en wat hun IP-adres voor de sessie was. Het laat verdachte activiteiten zien en activeert indien nodig de paniekknop.

• VIP support met accountmanager

Krijg persoonlijke ondersteuning van je eigen toegewijde klantsuccesmanager (alleen beschikbaar voor 25+ gebruikers).

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via¬†[email protected]