Outlook integratie

Zoek je naar een manier om je inbox te verbinden met je monday.com workflows? Met de Outlook integratie kun je e-mails transformeren tot actie-items, om zo altijd automatisch iedereen moeiteloos op één lijn te houden.

Voeg het toe aan je workflow

Om een integratie toe te voegen ga je naar het bord waar je deze voor wilt aanmaken en klik je op de knop "Integraties" aan de rechter bovenkant van het scherm:

Vanaf daar selecteer je "Outlook", zoals hieronder:

Wanneer je klikt op de "Outlook" integratie banner vindt je de mogelijkheden, de zogenaamde "recepten", die onze integraties bieden:

Kies vervolgens simpelweg de integratie die je wilt aanmaken! Daarna wordt je gevraagd om je Outlook en monday.com accounts te verbinden.

Verbinden met je Outlook account

Ter info: Om de Outlook integratie toe te voegen heb je Outlook als e-mail host nodig

Wanneer je één van de recepten selecteert zal je gevraagd worden om je monday.com account te koppelen aan je Outlook account:

Kies vervolgens het e-mailaccount dat je aan monday.com wilt koppelen:

Nadat je je Outlook account hebt geselecteerd zal er een machtigingsscherm verschijnen. Klik op "Accepteren" om verder te gaan met het instellen.

Jippie! Zo eenvoudig is het 😀 Je hebt je account succesvol met Outlook verbonden. Nu kun je aan de slag gaan met het brouwen van recepten om efficiënt te communiceren met je team!

Kan ik mijn Outlook account integreren met monday.com?

Klik in Outlook op accountvoorkeuren en zoek het pictogram van de e-mailprovider aan de bovenkant van het accountscherm. Als er een Outlook-icoon staat kan het e-mail account worden geïntegreerd met monday.com. Hieronder staat een voorbeeld van een Outlook account dat niet door Outlook gehost is.

Ondersteunt de e-mail integratie bestanden?

Momenteel ondersteunt de e-mail integratie geen bestanden. Dat gezegd hebbende... Wanneer je bestanden naar je monday.com account wilt versturen hebben we een oplossing. Je kunt een bestand naar een bord of een item verzenden in het "Updates"-gedeelte. Lees dit artikel om dit stap voor stap te leren.

Ondersteunt de integratie meerdere e-mailadressen?

JEEJ! De e-mail integratie ondersteunt meerdere e-mailadressen!! Je kunt hiermee meerdere e-mails definiëren in een tekstkolom, gescheiden door ";", en de e-mail zal naar al deze adressen afzonderlijk worden verstuurd 💥

Als we bijvoorbeeld een bericht naar zowel Shelly als Lea willen versturen schrijven we dit op deze manier: "[email protected] ; [email protected]"

Hoe ontkoppel je je Outlook account van monday.com?

Volg deze stappen om toegang voor derden van je Outlook account te verwijderen:

Help - Mijn integratie werkt niet

Optie 1 - Vernieuwen van je automatisering

Wanneer je integratie niet werkt kan je deze opnieuw creëren met een nieuwe verbinding. Om dit te doen klik je op de integratieknop aan de rechter bovenkant van je scherm. Wanneer je in het integratiecentrum bent selecteer je "Bord integratie", zoals hieronder:

Klik vervolgens op het stekkertje naast één van je Outlook integraties.

Daarna kun je je account opnieuw selecteren. Dit zou je probleem op moeten lossen!

Optie 2 -  Ontkoppel de integratie

Ter info: Deze optie is enkel nuttig wanneer iemand iets gewijzigd heeft in de autorisatie-instellingen van Outlook.  Wanneer dit het geval is kun je de integratie ontkoppelen middels de onderstaande stappen.

• Ga naar account.microsoft.com/account en log in op je account.
  • Klik op het tabblad "Privacy" aan de bovenkant van de pagina. Mogelijk is verificatie middels een e-mail code nodig.
  • Blader omlaag naar het gedeelte "Overige privacy instellingen".
  • Ga naar "Apps en services > Apps en services die toegang hebben tot je gegevens"
  • Bekijk de lijst met apps en bepaal welke je de toegang wilt ontzeggen.
  • Klik op "Bewerken" onder de naam van deze app.
  • Selecteer "Machtigingen verwijderen".

Optie 3 -  Neem contact met ons op :)

Als geen van de onderstaande opties hebben geholpen kan je altijd even contact opnemen via [email protected] Laat ons weten dat je beide opties al geprobeerd hebt. We helpen je graag verder! :)

Waarom is mijn Outlook integratie uitgeschakeld?

Er zijn twee mogelijke gevallen in welke je Outlook integratie uitgeschakeld kan worden.

1. Het gebruiken van een privé account

Je Outlook integratie kan enkel worden aangemaakt met een zakelijk account en geen privé account. Wanneer je om welke reden dan ook verbinding kon maken met een privé account ontvang je de volgende melding

Gevolgd door de volgende foutmelding in het tabblad "Integraties"

Om de integratie opnieuw te activeren dien je je zakelijke account te gebruiken.

2. Je zakelijke account heeft geen online inbox

Wanneer je zakelijke account geen online inbox heeft heb je niet de mogelijkheid in te loggen op https://outlook.office365.com/mail/inbox. Wanneer je een zakelijk account zonder online uitwisselingsmogelijkheden hebt zie je het volgende bericht:

Om meer over dit scenario te weten te komen kan je hier klikken. In je monday.com account zal de volgende melding verschijnen:

Gevolgd door de volgende foutmelding in het tabblad "Integraties"

Ter info: Als je nog andere vragen hebt of ergens verduidelijking over wilt kan je het altijd even laten weten via [email protected]. Zorg ervoor dat je ons een screenshot van de foutmeldingen die je op monday.com en https://outlook.office365.com/mail/inbox ziet stuurt.

Wanneer je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected] Ons fantastische supportteam helpt je graag verder!