Wat zijn werkruimten?

Hier bij monday.com streven we ernaar om de manier waarop jouw hele bedrijf samenwerkt te verbeteren zodat de productiviteit en efficiëntie kan worden verhoogd. De werkruimten van monday.com zijn gecreëerd om precies dat te bereiken!

Wat zijn werkruimten?

We begrijpen dat het lastig is om veel verschillende afdelingen en teams die één platform gebruiken te beheren.  Alles kan snel rommelig en verwarrend worden naarmate de teams en de werkdruk groeien. Met dat in gedachten hebben we werkruimten gemaakt.

De werkruimten zijn er om jouw organisatie te helpen bij het beter beheren van meerdere afdelingen, teams en projecten... op één centrale plek. Ze bieden jouw account een hiërarchie van de organisatie, zodat je alles overzichtelijk kunt houden terwijl je jouw account naadloos kunt opschalen.

Omdat er zoveel om je heen gebeurt, kunt je nu gefocust blijven op wat voor jou relevant is en tegelijkertijd gemakkelijk navigeren tussen teams, afdelingen en projecten.

Opmerking: Hoewel in dit artikel werkruimten worden uitgelegd als een tool voor organisaties, kunnen alle Enterprise-abonnementen geavanceerde rechten voor werkruimten instellen. Voor meer informatie over rechten voor geavanceerde werkruimten klik je hier.

Een nieuwe werkruimte maken

Om een werkruimte te creëren, hover je over het kopje "Werkruimten" bovenaan je lijst met borden, klik op het 3-puntjes-menu en vervolgens klik je op "Werkruimten maken".

Standaard worden alle gebruikers toegevoegd aan de werkruimte en zien ze alle nieuw gemaakte werkruimten in hun lijst met borden verschijnen. Gebruikers kunnen de borden eenvoudig naar andere werkruimten verplaatsen om de zaken georganiseerd te houden in de relevante afdelingen en projecten. Je kunt zoveel werkruimten maken als je wilt! :)

Pas je werkruimte aan

Elke werkruimte kan worden aangepast om deze persoonlijker te maken en de aard van dat team weer te geven. Je kunt een werkruimtebeschrijving toevoegen, de omslagfoto aanpassen en het werkruimtepictogram wijzigen.

Het aanpassen van de omslagfoto kan worden gedaan door op de naam van de werkruimte te klikken en vervolgens op "Voeg omslag toe" te klikken in de rechterbovenhoek.

Om de achtergrondkleur en het pictogram van de werkruimte aan te passen, klik je op "Bewerken" bij de werkruimte-avatar.

Deze aangepaste pictogrammen verschijnen in de lijst met borden, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om door verschillende werkruimten te navigeren en samen te werken met andere teams.

Verplaats een bord van de ene werkruimte naar de andere

Borden kunnen van de ene werkruimte naar de andere worden verplaatst door met de rechtermuisknop op de bordnaam te klikken  en de relevante werkruimte te kiezen.

Opmerking: Je kunt ook borden en mappen van de ene werkruimte naar de andere slepen om het nog gemakkelijker te maken!

Beter organiseren met mappen

Onder elke afzonderlijke werkruimte kunnen teams mappen toevoegen aan gerelateerde borden en werkprocessen om alles beter te organiseren. Mappen voegen een extra detaillaag en overzicht toe en zorgen ervoor dat jouw account altijd makkelijk te gebruiken is voor je teams. Voor meer informatie over mappen klik je hier.

Rapportage over werkplekken

Terwijl elk team individueel hun dagelijkse activiteiten in hun eigen werkruimten kan beheren, kunnen inzichten en overzichten van gegevens uit de werkruimten worden gehaald met behulp van dashboards. Voor meer informatie over de rapportage van monday.com klik je hier.

Krijg snelle toegang middels favorieten

Voeg voor een nog snellere toegang en gemak je veelgebruikte borden uit de verschillende werkruimten toe aan je favorieten.

Heb je vragen of feedback? Voel je vrij om hieronder een reactie achter te laten of contact met ons op te nemen via [email protected]!