Van welk abonnement heb ik een proefperiode en hoe lang duurt het? (F)

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij monday.com zal je automatisch een gratis abonnement gebruiken. Met dit abonnement kun je alle basisfuncties van het platform gebruiken. Het is ideaal om monday.com te gebruiken voor het organiseren van je projecten op een eenvoudige manier en voor interne communicatie en samenwerking.

Je kunt monday.com gratis gebruiken met een beperkt aantal functies, maar als je meer nodig hebt, kun je een proefperiode ontgrendelen.

Dit artikel beantwoordt alle vragen die je hebt over onze proefperiode. Lees verder om er meer over te weten te komen. 🙌

Hoe kan ik mijn Pro-proefperiode ontgrendelen?

Als je enkele van onze geavanceerde functies wilt uitproberen, kun je je gratis proefperiode ontgrendelen. Je kunt dat doen door op de functie zelf te klikken en vervolgens te klikken op 'start proefperiode', zoals hieronder:

Als alternatief kun je je gratis proefperiode activeren in het admin-gedeelte van je account. Klik op je avatar, vervolgens op admin en dan op gratis abonnement. Je ziet dan de optie om te kiezen voor 'pro proefperiode starten', zoals hieronder:

Hoe lang duurt mijn proefperiode?

De proefperiode duurt 14 dagen. Je kunt de resterende dagen bijhouden in het admin-gedeelte van je account, zoals hieronder:

Voor welk abonnement geldt de proefperiode?

De proefperiode is gebaseerd op ons Pro abonnement en stelt je in staat om alle verbazingwekkende geavanceerde functies van ons platform te testen. Ga hierheen om de verschillen tussen alle abonnementen te bekijken.

Welke functies zijn inbegrepen in de proefperiode?

• Deelbare borden

Deelbare borden zijn borden waarmee je met externe gebruikers (gasten) kunt samenwerkenHet biedt de mogelijkheid om projecten met externe gebruikers te delen zonder hen toegang te geven tot je volledige account. Klik hier voor meer informatie over deelbare borden.

• Privéborden

De privéborden zijn uitsluitend bedoeld om bekeken te worden door de gebruiker en iedereen die door hem of haar uitgenodigd wordt. Dit is handig voor wanneer je een project, to-do lijstje of plan wilt maken voordat het doorgezet wordt naar je team. Klik hier om er meer over te weten te komen.

• De formulekolom

Deze kolom geeft je de mogelijkheid berekeningen te maken met andere kolommen. Het gaat van eenvoudige wiskundige berekeningen tot meer complexe functies en formules. Leer er hier meer over.

• De tijdregistratiekolom

Benieuwd naar de hoeveelheid tijd die je besteed aan iedere taak? Je hebt nu de mogelijkheid om het bij te houden met de tijdregistratiekolom! ⏰ Bekijk in dit artikel hoe het werkt.

• De kalenderweergave

In de kalenderweergave kun je al je taken met een datum- en/of tijdlijnkolom in een kalender visualiseren. Je kunt je kalenderweergave aanpassen per dag, week of maand. Daarnaast kun je beslissen welke kolom je in jouw kalender wilt weergeven. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

• De kaartweergave

In de kaartweergave kun je kolommen met een locatie en/of land in één overzichtelijke kaart bekijken. Bekijk dit artikel om erachter te komen hoe het werkt.

• De diagramweergave

Je hebt volledige toegang tot het weergavencentrum. Dit omvat alle beschikbare weergavemodi uit het Basic en Standaard abonnement, aangevuld met de superhandige tabelweergave. Voor meer informatie over de tabelweergave kun je dit artikel bekijken.

• 25.000 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? In het Pro abonnement kan je maandelijks 25.000 automatiseringsacties en 25.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsopbouw van automatiseringen/integraties.

• 10 borden/dashboards

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het Pro abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan tonen van tien borden.

Wat gebeurt er als mijn proefperiode afloopt?

Zodra je proefperiode is verlopen, heb je twee opties:

• Je kunt upgraden naar een betaald account: Standaard, Pro of Enterprise. Bekijk dit artikel voor meer informatie over het upgraden van je account.
  • Als je ervoor kiest om niet te upgraden naar een betaald abonnement, wordt je account automatisch teruggezet naar het gratis abonnement

Kan ik kiezen voor welk abonnement ik de proefperiode start?

Momenteel is dat niet mogelijk. Je proefperiode is gebaseerd op ons Pro abonnement en dit kunnen we niet veranderen. De reden hiervoor? We willen onze gebruikers de mogelijkheid geven om alle functies van ons platform te ontdekken en het volledige potentieel ervan te zien. 😊

Als je niet zeker weet welk abonnement het beste bij jou en jouw team past, vraag het dan aan ons geweldige klantsuccesteam door een e-mail te sturen naar [email protected]! We zijn er om je 24/7 te helpen!