Het gratis abonnement begrijpen

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij monday.com zal je automatisch een gratis abonnement gebruiken. Met dit abonnement kun je alle basisfuncties van het platform gebruiken. Het is ideaal om monday.com te gebruiken voor het organiseren van je projecten op een eenvoudige manier en voor interne communicatie en samenwerking.

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het gratis abonnement.

Welke functies zijn inbegrepen in mijn abonnement?

Het gratis abonnement bevat de volgende functies:

• Onbeperkt aantal kijkers

Je kunt zoveel kijkers voor je account uitnodigen als je wilt. Dit telt niet mee voor de facturering. Voor meer informatie over de kijkers, klik hier

• Hoofdborden met beperkingen

De hoofdborden zijn toegankelijk en zichtbaar voor al je teamleden. Je kunt zoveel hoofdborden maken als je wilt, maar het totale aantal items dat je in je account kunt maken, is beperkt. In het volgende deel van dit artikel bespreken we de beperkingen.

• Communicatie

Je kunt met je teamleden communiceren door gebruik te maken van de @vermelding. Daarnaast kun je ook teams maken en al je bestanden beheren via het updatesgedeelte van elk item.

• Eenvoudige zoekfunctie

Je kunt het bordfilter in elk van je borden gebruiken om de taken te filteren waaraan je bent toegewezen, of je kunt filteren op specifieke informatie binnen je bord. Je kunt er hier meer over leren. Als je iets binnen je gehele monday.com account wilt filteren, dien je de optie "Doorzoek alles" te gebruiken die beschikbaar is in ons standaard abonnement. 👇

• Beperkt kolommencentrum

De meeste kolommen van het kolommencentrum zijn beschikbaar in het gratis abonnement, behalve de formule- en de tijdregistratiekolommen. Om meer te weten te komen over de kolomkeuzes, kun je dit artikel lezen.

• Bestandsweergave

Met de bestandenweergave kun je alle bestanden die op je bord zijn geüpload op één plek bekijken. Je kunt ze bekijken als lijst of als thumbnails. Van daaruit kun je de bestanden downloaden, bekijken of openen in het updatesgedeelte waarmee ze zijn verbonden. Om er meer over te leren kun je dit artikel lezen.

• Formulierenweergave

Zet jouw borden in één klik om naar formulieren, verstuur ze naar je contacten en bekijk hoe de informatie als nieuwe items binnenkomt. Klik op de dropdown naast "Hoofdtabel" en klik op "+ Weergave toevoegen" om deze functie aan je bord toe te voegen! Bekijk dit artikel om er meer over te leren!

• Kanban weergave

Je kunt de inhoud van je bord visualiseren met behulp van de populaire projectmanagementmethodiek die bekend staat als Kanban! :) Lees dit artikel om te zien hoe je deze functie kunt gebruiken.

• 1 bord/dashboard

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het gratis abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan tonen van één bord.

Item beperkingen

Met het gratis abonnement is het aantal items dat je kunt maken beperkt. Je kunt zoveel borden als je wilt in het account hebben, zolang het totale aantal items je itemlimiet niet overschrijdt. Om meer items te verdienen, kun je je vrienden uitnodigen om het platform uit te proberen. Zodra ze hun deelname hebben bevestigd, ontvang je nog eens 100 extra items.

• Hoe beheer ik mijn accountgebruik?

Om je accountgebruik te beheren, klik je op de avatar linksonder in je account en selecteer je "je gratis abonnement". Je kunt dan zien hoeveel items er in je account zijn aangemaakt.

Als alternatief kun je je accountgebruik ook beheren vanuit het admin-gedeelte van je account door op admin te klikken en vervolgens op gratis abonnement, zoals hieronder:

• Tellen gearchiveerde of verwijderde items mee in de gebruiksstatistieken?

De gearchiveerde items tellen wel mee als actieve items in je accountgebruik, omdat ze op elk moment toegankelijk zijn en hersteld kunnen worden.

Zodra een item is verwijderd, telt het niet meer mee voor het accountgebruik.

Hoe kan ik gratis items verdienen?

Je kunt 100 gratis items krijgen voor elke persoon die je doorverwijst naar monday.com. Om dit te doen, klik je op je avatar linksonder in het scherm en selecteer je 'admin'. Ga vervolgens naar gratis abonnement en klik op 'let's do it', zoals hieronder:

Vervolgens zie je de optie om een link te delen of een uitnodiging per e-mail te verzenden.

Je kunt dit menu ook openen door op je avatar te klikken en vervolgens te klikken op 'Items verdienen'.

Zodra de persoon die je uitnodigt zich aanmeldt en zijn/haar e-mailadres verifieert, ontvang je de gratis items. Je kunt tot 8 accounts doorverwijzen en tot 800 gratis items krijgen voor een totaal van 1000 items in het complete account.

Let op:  Wanneer je iemand doorverwijst, wordt geen van jouw accountgegevens of content met die persoon gedeeld. Die desbetreffende persoon maakt geen deel uit van je team in je monday.com-account.

Mijn Pro-proefperiode ontgrendelen

Als je enkele van onze geavanceerde functies wilt uitproberen, kun je je gratis proefperiode ontgrendelen. Je kunt dat doen door op de functie zelf te klikken en vervolgens te klikken op 'start proefperiode', zoals hieronder:

Als alternatief kun je je gratis proefperiode activeren in het admin-gedeelte van je account. Klik op je avatar, vervolgens op admin en dan op gratis abonnement. Je ziet dan de optie om te kiezen voor 'pro proefperiode starten', zoals hieronder:

Bekijk dit artikel voor meer informatie over de gratis proefperiode.

Kan ik upgraden naar een betaald abonnement?

Je kunt op elk moment upgraden naar een betaald abonnement! Klik op je profielfoto (avatar) en vervolgens op admin. Selecteer vervolgens het gratis abonnement en klik op upgrade account, zoals hieronder:

Bekijk dit artikel voor meer informatie over hoe de verschillende tarieven werken en onze verschillende betaalde abonnementen.

Als je nog verdere vragen hebt kun je hier altijd even contact opnemen met ons klantsuccesteam. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en blij om te helpen.