Weet je niet zeker welk abonnement je voor jezelf en je team moet gebruiken? Zoek niet verder. 😊 Dit artikel legt de belangrijkste verschillen tussen de abonnementen uit.

Het individuele abonnement

Het individuele abonnement biedt je alle basisfuncties van het platform. Als je monday.com gebruikt om je projecten op een eenvoudige manier te organiseren, dan is dit abonnement iets voor jou. Het individuele abonnement is gratis en bevat de volgende functies:

• Hoofdborden met beperkingen

De hoofdborden zijn toegankelijk en zichtbaar voor al je teamleden. Je kunt zoveel hoofdborden maken als je wilt, maar het totale aantal items dat je in je account kunt maken, is beperkt. Bekijk dit artikel voor meer informatie over het gratis abonnement en de beperkingen ervan.

• Communicatie

Je kunt met je teamleden communiceren door gebruik te maken van de @vermelding. Daarnaast kun je ook teams maken en al je bestanden beheren via het updatesgedeelte van elk item.

• Eenvoudige zoekfunctie

Je kunt het bordfilter in elk van je borden gebruiken om de taken te filteren waaraan je bent toegewezen, of je kunt filteren op specifieke informatie binnen je bord. Je kunt er hier meer over leren. Als je iets binnen je gehele monday.com account wilt filteren, dien je de optie "Doorzoek alles" te gebruiken die beschikbaar is in ons standaard abonnement. 👇

• Beperkt kolommencentrum

De meeste kolommen van het kolommencentrum zijn beschikbaar in het gratis abonnement, behalve de formule- en de tijdregistratiekolommen. Om meer te weten te komen over de kolomkeuzes, kun je dit artikel lezen.

• Bestandsweergave

Met de bestandenweergave kun je alle bestanden die op je bord zijn geüpload op één plek bekijken. Je kunt ze bekijken als lijst of als thumbnails. Van daaruit kun je de bestanden downloaden, een voorbeeld ervan bekijken of ze openen in het updategedeelte waarmee ze zijn verbonden. Om er meer over te leren kun je dit artikel lezen.

• Formulierenweergave

Verander je borden in slechts één klik in formulieren. Stuur ze naar je contacten en zie hoe de informatie binnenkomt als nieuwe items. Klik op het tabblad "Weergave toevoegen" om deze functie aan je bord toe te voegen! Bekijk dit artikel voor meer informatie!

• Kanban weergave

Je kunt de inhoud van je bord visualiseren met behulp van de populaire projectmanagementmethodiek die bekend staat als Kanban! :) Lees dit artikel om te zien hoe je deze functie kunt gebruiken.

• 1 bord per dashboard

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de voortgang van projecten begrijpen, het budget bijhouden, de werkbelasting van teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het gratis abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je maar wilt. Maar elk dashboard kan informatie tonen van 1 bord

• 500 MB opslagruimte

Meer opslag betekent meer ruimte om bestanden, afbeeldingen en belangrijke documenten op te slaan.

Het basic abonnement

Het basic abonnement biedt je alle basisfuncties van het platform. Het is geweldig als je monday.com gebruikt om je projecten op een eenvoudige manier te organiseren en intern te communiceren en samen te werken. Het basic abonnement beschikt over de volgende functies:

• Onbeperkt aantal kijkers

Je kunt in je account zoveel kijkers uitnodigen als je wilt. Dit telt niet mee voor de facturering. Voor meer informatie over de kijkers, klik hier

• Hoofdborden

Hoofdborden zijn toegankelijk en zichtbaar voor al je teamleden. Je kunt een onbeperkt aantal hoofdborden voor je team en jezelf maken. Daarnaast krijg je ook toegang tot onze bordsjablonen, voor als je inspiratie nodig hebt.

• Communicatie

Je kunt in context communiceren met je teamleden door middel van @vermelding. Daarnaast kun je ook teams maken en al je bestanden beheren via het updatesgedeelte van elk item.

• Eenvoudige zoekfunctie

Je kunt het bordfilter op elk van je borden gebruiken om de taken waaraan je bent toegewezen te filteren of om specifieke informatie op je bord te filteren. Je kunt er hier meer over lezen. Als je iets wilt zoeken in je monday.com-account, heb je misschien Alles doorzoeken nodig, dat beschikbaar is in ons standaard abonnement. Meer daarover hieronder. 👇

• Beperkt kolommencentrum

De meeste kolommen in het kolommencentrum zijn beschikbaar in het basic abonnement, behalve de Formulekolom en de Tijdregistratiekolom . Om meer te weten te komen over de kolomkeuzes, kun je dit artikel lezen.

• Bestandsweergave

Met de bestandsweergave kun je alle bestanden die op je bord zijn geüpload op één plek bekijken. Je kunt ze bekijken als lijst of als thumbnails. Van daaruit kun je de bestanden downloaden, een voorbeeld ervan bekijken of ze openen in het verbonden updategedeelte. Om er meer over te leren kun je dit artikel lezen.

• Formulierenweergave

Verander je borden in slechts één klik in formulieren. Stuur ze naar je contacten en zie hoe elke inzending binnenkomt als een nieuw item. Bekijk dit artikel voor meer informatie!

• Kanban weergave

Je kunt de inhoud van je bord visualiseren met behulp van de populaire projectmanagementmethodiek die bekend staat als Kanban! :) Lees dit artikel om te zien hoe je deze functie kunt gebruiken.

• 1 bord per dashboard

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen leden nu de voortgang van het project begrijpen, het budget volgen, de werklast van je teamgenoten inschatten en nog veel meer! Met het basic abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je maar wilt. Maar elk dashboard kan informatie van 1 bord bevatten. Je vermogen om gegevens over borden te analyseren met behulp van dashboards is daarom beperkt in dit abonnement.

• 5 GB opslag

Meer opslag betekent meer ruimte om bestanden, afbeeldingen en belangrijke documenten op te slaan.

Het Standaard abonnement

Het standaard abonnement is het meest populaire abonnement. Het biedt alle functies van het gratis abonnement plus het volgende:

• Onbeperkte samenwerkingen

In het standaard abonnement kun je een abonnement van elke omvang kopen. Je bent niet beperkt tot het aantal gebruikers dat je in het abonnement kunt hebben.

• Geavanceerd kolommencentrum

De meeste kolommen in het kolommencentrum zijn beschikbaar in het standaard abonnement. Om meer te weten te komen over de kolomkeuzes, kun je dit artikel lezen.

• Gelimiteerd aantal gasten

Bij het standaard abonnement kun je gratis drie gasten toevoegen. De vierde gast telt als een gefactureerd teamlid. Elke groep van vier gasten telt als één gefactureerd teamlid. Lees dit artikel voor meer informatie over gasten.

• Deelbareborden

Deelbare borden zijn borden waarmee je met externe gebruikers (gasten) kunt werkenZe bieden je de mogelijkheid om projecten te delen met je externe gebruikers zonder hen toegang te geven tot je volledige account. Klik hier voor meer informatie over deelbare borden.

• De tijdlijn

Het standaard abonnement biedt je toegang tot de tijdlijnfunctie, onze eigen versie van het Gantt-diagram. Bekijk dit artikel om te zien hoe het werkt.

• Geavanceerd zoekfilter

Met Alles doorzoeken kun je naar alles zoeken op al je borden (bestanden, updates, items). Daarnaast kun je het bordfilter gebruiken om alle informatie binnen een bord te filteren.

• De kalenderweergave

Met de kalenderweergave kun je al je taken met een datum- en/of tijdlijnkolom in een kalender visualiseren. Je kunt je agendaweergave per dag, week of maand aanpassen. Daarnaast kun je beslissen welke kolom je in jouw kalender wilt weergeven. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

• De kaartweergave

De kaartweergave laat je Locatiekolom en/of Landkolom in één enkele kaart zien. Bekijk dit artikel om erachter te komen hoe het werkt.

• 250 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? Integreer onbeperkt met Excel, Google Drive, Dropbox en je kalender op basis van het standaard abonnement.

In het standaard abonnement kan je maandelijks 250 automatiseringsacties en 250 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over acties en de prijsstructuur voor automatiseringen en integraties.

• 5 borden per dashboards

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen leden nu de voortgang van het project begrijpen, het budget volgen, de werklast van hun teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het standaard abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan tonen van drie borden

• 20 GB opslag

Meer opslag betekent meer ruimte om bestanden, afbeeldingen en belangrijke documenten op te slaan.

Het Pro abonnement

Het pro abonnement is het abonnement dat wordt gebruikt voor je proefperiode. Het is het meest verfijnde abonnement dat we aanbieden. Het bevat alles van de gratis en standaard abonnementen, plus de volgende functies:

• Privéborden

Een privébord is alleen zichtbaar voor het lid dat het bord heeft gemaakt en iedereen die hij/zij voor het bord uitnodigt. Dit bordtype is geweldig als je een project, takenlijst of plan wilt maken voordat je het met je team uitvoert. Klik hier voor meer informatie over privéborden.

• Onbeperkt aantal gasten

Het pro abonnement is geweldig als je met veel externe gebruikers moet samenwerken. Hiermee kun je een onbeperkt aantal gasten op één bord uitnodigen voor je account. Lees dit artikel voor meer informatie over gasten.

• Hoger aantal automatiseringen/integraties

In het pro abonnement kun je maandelijks 25.000 automatiseringsacties en 25.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur voor automatiseringen en integraties.

• Instellingen voor toestemming en beperkingen

Je kunt bepalen wie inhoud kan zien en dit bewerken met machtigingen en beperkingen voor zowel het bord als individuele kolommen.

• De workload weergave

Voeg de workload weergave toe aan je bord en krijg een duidelijk overzicht van hoe het werk van je team is verdeeld! Je kunt in één oogopslag zien wie de capaciteit heeft en de komende taken dienovereenkomstig toewijzen. Indien nodig kunt je deadlines altijd opnieuw toewijzen of wijzigen om ervoor te zorgen dat iedereen op schema blijft met het aantal taken dat ze binnen het opgegeven tijdsbestek kunnen voltooien.

• De diagramweergave

Je hebt volledige toegang tot ons weergavecentrum. Dit omvat alle weergaven die beschikbaar zijn in de gratis en standaard abonnementen, evenals de geweldige tabelweergave. Om meer te weten te komen over de tabelweergave kan je dit artikel bekijken.

• Volledige toegang tot het kolommencentrum

Dit abonnement biedt je volledige toegang tot het kolommencentrum. Dit omvat de tijdregistratiekolom, de formulekolom en meer!

• De tagskolom

Als je de tagskolom gebruikt, kun je items uit verschillende groepen of verschillende borden in je account groeperen met een consistent trefwoord! Meer informatie over tags vind je hier

• De formule-kolom

Deze kolom geeft je de mogelijkheid berekeningen te maken met andere kolommen. Het maakt eenvoudige wiskundige vergelijkingen en meer complexe functies en formules mogelijk. Kom er hier meer over te weten.

• De tijdregistratiekolom

Benieuwd naar de hoeveelheid tijd die je besteed aan iedere taak? Je hebt nu de mogelijkheid om het bij te houden met de tijdregistratiekolom! ⏰ Bekijk hoe het in z'n werk gaat in dit artikel

• 25.000 automatiseringen/integraties

In het pro abonnement kun je maandelijks 25.000 automatiseringsacties en 25.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur voor automatiseringen en integraties.

• 10 borden per dashboard

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen leden nu de voortgang van het project begrijpen, het budget volgen, de werklast van hun teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het pro abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan bevatten van 10 borden.

• Google authenticatie

Google Authentication geeft je de mogelijkheid om middels je Google account in te loggen op monday.com. Hierdoor hoef je geen extra wachtwoord in je hersenen op te slaan. :)

• 100 GB opslag

Meer opslag betekent meer ruimte om bestanden, afbeeldingen en belangrijke documenten op te slaan.

Het Enterprise abonnement

Het Enterprise abonnement is ons meest uitgebreide abonnement. Het bevat alle functies van het pro abonnement, plus het volgende:

• 100.000 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? In het Enterprise abonnement kan je maandelijks 100.000 automatiseringsacties en 100.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur voor automatiseringen/integraties.

• 50 borden per dashboard

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen leden nu de voortgang van het project begrijpen, het budget volgen, de werklast van hun teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het Enterprise abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar elk dashboard kan informatie van 50 borden bevatten.

• Hogere API limiet

Onze API is momenteel gelimiteerd naar gelang het abonnement dat je afgesloten hebt. Voor de standaard- en pro-abonnementen is de limiet 60.000/dag en 300/minuut. Voor ons Enterprise abonnement is de limiet 120.000/dag en 600/minuut. Je kunt er hier alles over lezen.

• Geavanceerde beveiligingsfuncties

Met dit abonnement heb je toegang tot de paniekknop . Met de paniekknop kun je je account tijdelijk blokkeren voor het geval de inloggegevens van je team gecompromitteerd zijn. Je krijgt ook toegang om de sessie time-out te regelen, zodat je de sessies van je team kunt beheren en een time-out voor activiteiten kunt regelen.

• Single Sign-On

Je hoeft niet meer wachtwoorden in je hoofd op te slaan! Je kunt nu inloggen met je SAML-account (Okta, One login of aangepaste SAML). Bekijk dit artikel om daar meer over te weten te komen.

• HIPAA nalevingsprogramma

We willen het zo eenvoudig als mogelijk voor je maken om te leren je account veilig te houden en aan de wettelijke vereisten te voldoen. We hebben een paar tips samengesteld waarmee je rekening moet houden bij het configureren van je account. Voor meer informatie kun je dit artikel bekijken.

• IP-beperkingen

Beheerders van een Enterprise abonnement hebben de mogelijkheid om vooraf specifieke IP-adressen te definiëren die zich bij het account kunnen aanmelden. Dit kan buitengewoon handig zijn als je de accounttoegang wilt beperken tot gebruikers die deelnemen vanaf een specifieke locatie (dwz vanaf kantoor), degenen die een bepaalde VPN gebruiken, of meer.Lees dit artikel voor meer informatie over hoe IP-beperkingen werken.

• Audit logboek

Met het auditlogboek kunnen beheerders zien wanneer teamleden zich voor het laatst hebben aangemeld bij het account, welk apparaat ze hebben gebruikt en wat hun IP-adres voor de sessie was. Het stelt de beheerders in staat om verdachte activiteiten te herkennen en indien nodig de paniekknop te activeren.

• 1000 GB opslag

Meer opslag betekent meer ruimte om bestanden, afbeeldingen en belangrijke documenten op te slaan.

• VIP-ondersteuning met een accountmanager

Krijg persoonlijke ondersteuning van een klantsuccesmanager. Op maat gemaakte onboarding is beschikbaar voor meer dan 25 gebruikers met een jaarabonnement .

We hopen dat dit je een goed overzicht geeft van de verschillen tussen abonnementen! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons team via ons contactformulier. We zijn 24/7 beschikbaar en helpen je graag!