How to cancel and close my account? [V5]

We vinden het spijtig om te horen dat je ons wilt verlaten en we willen graag weten of we iets kunnen doen om onze samenwerking voort te zetten! 😥

Als je zeker weet dat je je account op wilt zeggen, lees dan de onderstaande instructies.

Wie kan mijn account opzeggen?

Enkel een beheerder van je account kan deze sluiten. Als je er zeker van bent van dat je je account wilt opzeggen/verwijderen, deactiveren, stoppen of sluiten moet een beheerder de volgende stappen uitvoeren.

Gebruikers van de proefperiode hoeven helemaal niets te doen! Je kan je account tot het einde van de proefperiode gebruiken. Daarna heb je niet langer toegang tot het account. Als je vroegtijdig met je proefperiode wilt stoppen, volg dan onderstaande stappen voor betaalde gebruikers. Je account stoppen of sluiten is hetzelfde als deze deactiveren. Er zijn geen creditcardgegevens opgeslagen toen je je voor de gratis proefperiode aangemeld hebt.

Betaalde gebruikers, jullie kunnen je account op ieder moment tijdens de abonnementsperiode opzeggen (maar wederom, enkel beheerders kunnen accounts sluiten).

Opzeggen van je account

Ter info: Voor het opzeggen van je account dien je de webversie van monday.com te gebruiken. Enkel beheerders kunnen een account opzeggen.

Stap 1

Klik op je avatar (profielfoto) en kies "Admin" in het menu.

Stap 2

Selecteer "Facturering" in het linkermenu.

Stap 3

Klik vervolgens op "Account opzeggen" rechtsonder, zoals hier:

Stap 4

Er verschijnt een bericht waarin je wordt gevraagd het opzeggen van je account te bevestigen. Hierin staat tot welke datum je toegang hebt tot je account voordat deze gesloten zal worden.

Stap 5

Je krijgt twee vragen over hoe we het platform kunnen verbeteren. We werken er altijd hard aan onszelf te verbeteren, dus we stellen alle vormen van feedback zeer op prijs.

Hierna klik je op "opzeggen" en je bent helemaal klaar.

Ter info: Ons restitutiebeleid staat een terugbetaling toe voor jaarlijkse of tweejaarlijkse abonnementen die binnen 30 dagen na aankoop opgezegd worden. Dit is niet van toepassing op maandelijkse abonnementen.

Ter info: Wanneer een terugbetaling is aangevraagd zal je account direct na het indienen van de aanvraag gesloten worden en heb je er geen toegang meer tot.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik opzeg?

Wanneer je je abonnement opzegt heb je zelf de keuze om je gegevens te bewaren om hier later nog toegang toe te krijgen of deze te verwijderen. Momenteel is het ons beleid om alle data standaard beschikbaar te houden zodat je er, indien gewenst, later opnieuw gebruik van kan maken. We kunnen echter niet garanderen dat we dit beleid tot in lengte van jaren aanhouden en behouden dan ook het recht om data van inactieve accounts op ieder moment te verwijderen.

Ter info: Onthoud dat wanneer een account volledig is verwijderd dit niet teruggedraaid kan worden.

Hoe kan ik mij uitschrijven voor e-mails?

Als er een e-mail doorheen glipt klik je op de knop "Uitschrijven" onderaan het bericht. Dit zou moeten voorkomen dat je nog e-mails van ons ontvangt.

Als je nog andere vragen hebt over uitschrijvingen, neem gerust contact op met ons klantsuccesteam via [email protected]

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! 😊