How to set up account permissions

Behoud de controle over wie wat kan doen binnen je account door accountrechten in te stellen. Deze optie geeft je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier in te stellen wie bepaalde functies kan gebruiken. In dit artikel wordt beschreven hoe je accountrechten kunt instellen. Lees verder om te leren hoe het werkt! 👇

Ter info: This feature is only available in our Enterprise Plan

What permissions you can create on your account

Je kunt rechten instellen voor de volgende functies:

• Bestanden uploaden
  • Borden online uitzenden
  • Hoofdborden creëren
  • Privéborden creëren
  • Deelbare borden creëren
  • Integraties maken
  • Automatiseringen maken
  • Werkruimten maken
  • @mention or subscribe all users on the account to an update or board
  • Export boards, activity log, search results and updates to Excel

We zijn van plan in de toekomst meer geavanceerde accountrechten toe te voegen, dus houd het in de gaten! 😊

Where to find account permissions

Om rechten in te stellen moet je een beheerder van het account zijn. Klik op de avatar aan de linker onderkant van je scherm en selecteer "Admin" zoals hieronder:

Once on the admin tab, select permissions as seen below:

Van daaruit kan je selecteren wie welke functies binnen je account kan gebruiken.

Setting up board permissions

You can also set up permissions for each of your boards through our permissions center. Check out this article to learn more about it.

Heb je nog andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via support@monday.com We staan 24 uur per dag voor je klaar.