Hoe kunnen we helpen?

Cancel, delete, or close my account [V3]

We're sorry to hear that you want to leave us, and we'd love to know if there's anything we can do to continue working with you! :(

If you are certain about closing the account, please read the following notes first.

A Few Notes

Only an admin of your account can close it. If you're sure you would like to cancel/delete, deactivate, stop or close your account, an account admin should follow the steps below.

Trial users don't need to do anything at all! You can continue to use your account until the end of the trial. After that, you will no longer have access to the account.

Als je vroegtijdig met je proefperiode wilt stoppen, volg dan onderstaande stappen voor betaalde gebruikers. Je account stoppen of sluiten is hetzelfde als deze deactiveren. 

Er zijn geen creditcardgegevens opgeslagen toen je je voor de gratis proefperiode aangemeld hebt.

Paying users, you can cancel account at any time during your subscription.

Opzeggen van je account

 Ter info: Voor het opzeggen van je account dien je de webversie van monday.com te gebruiken. Enkel beheerders kunnen een account opzeggen.

 

Stap 1

Klik op je avatar (profielfoto) en kies "Admin" in het menu.

Screen_Shot_2019-02-25_at_15.49.14.png

Stap 2

Selecteer "Facturering" in het linkermenu.

Screen_Shot_2019-02-26_at_10.13.59.png

Stap 3

Click on Close my account in the first screen of the Billing section. You will see a message asking you to confirm the cancellation of the account. This will state the final date on which you will have access to your account before it is closed.

Screen_Shot_2017-11-15_at_11.59.03.png

Stap 4

Click on Cancel account, and you will see one final screen, offering you to freeze your account for 14 days, 30 days, 60 days, or 90 days. 
Freezing your account will block your access and stops the timer on your subscription. Your information will remain in the account, and you can return to it when you want to reopen your account.

Screen_Shot_2017-11-15_at_12.36.37.png
Fig3. - View of freeze account pop-up invitation for 14 days, 30 days, 60 days, or 90 days. 

Stap 5

If you're certain you want to cancel, click on 'I still want to cancel," which will cancel your account and block you from using the account on the next billing date.

 Ter info: Ons restitutiebeleid staat een terugbetaling toe voor jaarlijkse of tweejaarlijkse abonnementen die binnen 30 dagen na aankoop opgezegd worden. Dit is niet van toepassing op maandelijkse abonnementen. 

 

 Ter info: Wanneer een terugbetaling is aangevraagd zal je account direct na het indienen van de aanvraag gesloten worden en heb je er geen toegang meer tot.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik opzeg?

Wanneer je je abonnement opzegt heb je zelf de keuze om je gegevens te bewaren om hier later nog toegang toe te krijgen of deze te verwijderen. Momenteel is het ons beleid om alle data standaard beschikbaar te houden zodat je er, indien gewenst, later opnieuw gebruik van kan maken. We kunnen echter niet garanderen dat we dit beleid tot in lengte van jaren aanhouden en behouden dan ook het recht om data van inactieve accounts op ieder moment te verwijderen. 

 Ter info: Onthoud dat wanneer een account volledig is verwijderd dit niet teruggedraaid kan worden.

 

Hoe kan ik mij uitschrijven voor e-mails?

Als er een e-mail doorheen glipt klik je op de knop "Uitschrijven" onderaan het bericht. Dit zou moeten voorkomen dat je nog e-mails van ons ontvangt. 

Als je nog andere vragen hebt over uitschrijvingen, neem gerust contact op met ons klantsuccesteam via [email protected]

We hope you will check us out again in the future! 😊