De tijdlijnwidget

De tijdlijnweergave is een fantastische manier om al je taken op één plek te bekijken en waar er aan deze taken gewerkt wordt. Met de tijdlijnwidget kan je tijdlijnen van verschillende borden halen en deze verzamelen in een enkele weergave! Deze widget is een must-have voor het verbeteren van je workflow! Lees verder om te leren hoe het werkt.

Hoe voeg je dit toe?

Klik simpelweg op "Toevoegen" bovenaan de dashboard pagina om de optielijst te openen, of klik op het "+" tekentje in een lege widget.

In de keuzelijst selecteer je "Meer" en kies je "Tijdlijn" in het dashboard centrum.

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies je borden

Klik op de knop "Instellingen" en kies de borden die je in de tijdlijnweergave op wilt nemen. Ieder item binnen de weergave krijgt een eigen kleur op basis van het bord waar deze van afkomstig is.

Stap 2: Kies je tijdlijnen en beslis hoe je deze wilt groeperen

Je kunt kiezen om je tijdlijn dashboards te groeperen op basis van persoons- of statuskolommen, of simpelweg op borden of groepen. Wanneer je borden meerdere kolommen bevatten kun je ook selecteren welke kolommen je in deze widget op wilt nemen. Hieronder heb ik ervoor gekozen te groeperen op "Persoon" en heb ik alle tijdlijnen vanuit de borden van Stap 1 geselecteerd.

Stap 3: Kies je groepen

Je kunt ook kiezen welke specifieke groep(en) op ieder bord je wilt tonen in je tijdlijnweergave. Je kunt alle groepen op ieder bord selecteren (zoals hieronder), specifieke groepen of enkel de groep die momenteel bovenaan je bord staat.

Stap 4: Veel plezier!

Hoe wijzig ik de naam?

Wanneer deze toegevoegd is kan je je widget een andere naam geven. Om dit te doen klik je op het pijltje aan de rechterkant van de naam van de widget en selecteer je "Hernoemen":

Hoe verwijder ik het?

Om je widget te verwijderen klik je op het pijltje rechts van de titel van de widget en selecteer je "Verwijderen":

Heb je nog vragen? Laat het ons weten op [email protected] en we helpen je graag :)