Gmail integratie

Zoek je naar een manier om je inbox te verbinden met je monday.com workflows? Met de Gmail integratie kun je e-mails transformeren tot actie-items, om zo altijd automatisch iedereen moeiteloos op één lijn te houden.

Voeg het toe aan je workflow

Om een integratie toe te voegen ga je naar het bord waar je deze voor wilt aanmaken en klik je op de knop "Integraties" aan de rechter bovenkant van het scherm:

Vanaf daar selecteer je "Gmail", zoals hieronder:

Wanneer je klikt op de "Gmail" integratie banner vindt je de mogelijkheden, de zogenaamde "recepten", die onze integraties bieden:

2.pngKies vervolgens simpelweg de integratie die je wilt aanmaken! Daarna zal je gevraagd worden om je Gmail en monday.com accounts te verbinden.

Verbinden met je Gmail account

Wanneer je één van de recepten selecteert zal je gevraagd worden om je monday.com account te koppelen aan je Gmail account:

Kies vervolgens het e-mailaccount dat je aan monday.com wilt koppelen:

Jippie! Zo eenvoudig is het 😀 Je hebt je account succesvol met Gmail verbonden. Nu kun je aan de slag met het brouwen van recepten om efficiënt te communiceren met je team!

Ondersteunt de e-mail integratie bestanden?

Momenteel ondersteunt de e-mail integratie geen bestanden. Dat gezegd hebbende... Wanneer je bestanden naar je monday.com account wilt versturen hebben we een oplossing. Je kunt een bestand naar een bord of een item verzenden in het "Updates"-gedeelte. Lees dit artikel om dit stap voor stap te leren.

Ondersteunt de integratie meerdere e-mailadressen?

JEEJ! De e-mail integratie ondersteunt meerdere e-mail adressen!! We hebben een optie toegevoegd die zowel Outlook als Gmail integraties ondersteunt. Je kunt hiermee meerdere e-mails definiëren in een tekstkolom, gescheiden door ";", en de e-mail zal naar al deze adressen afzonderlijk worden verstuurd 💥

Bijvoorbeeld in dit recept:

Kies de e-mail (kolom) optie in het vervolgmenu en kies vervolgens een tekstkolom:

Je kunt de waarden (de e-mailadressen) van de tekstkolom als volgt definiëren: "[email protected] ; [email protected] "

De integratie stuurt dan een e-mail naar zowel [email protected] en [email protected]!

Hoe ontkoppel je je Google account van monday.com?

Wanneer je de integratie tussen monday.com en Gmail niet langer nodig hebt kun je de synchronisatie middels de volgende eenvoudige stappen ongedaan maken:

Help - Mijn integratie werkt niet

Optie 1 - Vernieuw je verbinding

Probeer, wanneer de integratie niet werkt, opnieuw verbinding te maken. Om dit te doen klik je op de integratieknop aan de rechter bovenkant van je scherm. Wanneer je in het integratiecentrum bent selecteer je "Bord integratie", zoals hieronder:

Klik vervolgens op het stekkertje naast één van je Gmail integraties.

Klik vervolgens op "Gebruik ander account", zoals hieronder:

Je kunt nu opnieuw verbinding maken. Hopelijk lost dit het probleem op, maar als dit niet het geval is hebben we ook nog een tweede optie :)

Optie 2 -  Ontkoppel de integratie

Belangrijke opmerking:  Deze optie zal enkel nuttig zijn wanneer iemand iets gewijzigd heeft in de autorisatie-instellingen van Gmail.  Wanneer dit het geval is ontkoppel je de integratie middels de volgende stappen:

Optie 3 -  Neem contact met ons op :)

Als geen van de onderstaande opties hebben geholpen kan je altijd even contact opnemen via [email protected] Laat ons weten dat je beide opties al geprobeerd hebt. We helpen je graag verder! :)

Outlook integratie

Als je monday.com wilt integreren met Outlook kun je dit artikel bekijken.

Wanneer je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected] Ons fantastische supportteam helpt je graag verder!