Hoe activeer, deactiveer of wijzig ik een type gebruiker?

Weet dat je, voordat je verder leest, een beheerder moet zijn van het account om de onderstaande acties te kunnen uitvoeren.

Hoe activeer ik een teamlid of een gast?

1. Klik op je profielfoto (avatar)
  2. Klik op "Admin"
  3. Klik op "Gebruikers"
  4. Scroll naar de rechterkant van de gebruikersnaam om een potlood te zien.
  5. Klik op dat potlood.
  6. Klik op "Activeer gebruiker"

Hoe kan ik een teamlid of gast verwijderen?

1. Klik op je profielfoto (avatar)
  2. Klik op "Admin"
  3. Klik op "Gebruikers"
  4. Scroll naar de rechterkant van de gebruikersnaam om een potlood te zien.
  5. Klik op dat potlood.
  6. Klik op "Deactiveer gebruiker"

Ter info:  Gedeactiveerde gebruikers tellen niet mee in je betaalde abonnement.

Hoe kun je gegevens van een gebruiker permanent verwijderen?

Als je gebruikersinformatie permanent wilt verwijderen, selecteer dan "Gedeactiveerde gebruikers", zoals hieronder te zien is:

Klik vervolgens op het potlood aan de rechterkant van de gebruikersnaam die je zojuist gedeactiveerd hebt en selecteer "Verwijder gebruikersgegevens":

Hoe kan je het type gebruiker wijzigen?

1. Klik op je profielfoto (avatar)
  2. Klik op "Admin"
  3. Klik op "Gebruikers"
  4. Scroll naar de rechterkant van de gebruikersnaam om een potlood te zien.
  5. Klik op dat potlood.
  6. Selecteer het type gebruiker (teamlid, kijker of gast)

Heb je nog andere vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons klantsuccesteam via [email protected]