Hoe kan ik mijn bord integreren met mijn kalender?

De integratiefunctie voor agenda's is een van onze belangrijkste functies. Het brengt meer overzicht en structuur in je workflow doordat deadlines in je persoonlijke online agenda verschijnen. Het is eenvoudig in te stellen. Laten we eens kijken hoe we jouw deadlines naar een hoger niveau kunnen tillen. 📆

Available on our 14-day free trial as well as on the Standard, Pro, and Enterprise plans, you can sync your calendar in a few simple steps.

Hoe is het in te stellen?

Stap 1

Voeg een datumkolom of een tijdlijnkolom toe aan je bord. Als je dit nog niet gedaan hebt, staat hier hoe het werkt. Je krijgt dan dit -

Stap 2

Klik op het dropdownmenu van de kolom en kies voor "Kolominstellingen":

Kies vervolgens met welke kalender je de kolom wilt synchroniseren (Google Calender of andere kalenders):

Stap 3

Nu moet je ervoor kiezen om je bord te synchroniseren met welke online agenda je ook gebruikt. Je hebt de mogelijkheid om alle items op je bord te synchroniseren, of enkel de items die aan jou zijn toegewezen.

Als je ervoor kiest enkel "Mijn items" te synchroniseren moet je een personenkolom aan het bord toevoegen en deze items aan jezelf toewijzen voordat ze in de synchronisatie verschijnen.

Weet dat we Google Calendar en Outlook enkel als mogelijkheid benoemen; de agenda van jouw keuze werkt net zo goed :)

Google Calendar

Om het bord te synchroniseren met je Google Calendar klik je simpelweg op de blauwe knop "Synchroniseer met Google Calendar" en geef vervolgens aan of je enkel de aan jou toegewezen - of alle items van het bord wilt synchroniseren. Een nieuwe agenda zal worden aangemaakt en je bent helemaal klaar!

OUTLOOK

Stap 1

Als je het bord wilt synchroniseren met bijvoorbeeld Outlook of iCal klik je op "Andere agenda". Er verschijnt een pop-up scherm met een link om je agenda te synchroniseren. Klik simpelweg op "Kopiëren". Als je online agenda (maar geen Google Calendar) je standaardagenda is kan je klikken op "Synchroniseer met mijn standaardagenda" -

Stap 2

Selecteer "Agenda toevoegen" en vervolgens "Vanaf het internet", zoals hier:

Stap 3

Plak de gekopieerde link in het lege veld en klik op "OK", zoals hier - image__2_.png

Ter info: Het bord zal geïntegreerd worden als nieuwe agenda (je kan de naam wijzigen in het linkerpaneel). Om een betere weergave van de agenda te krijgen kan je op de pijl links van de naam van de agenda klikken om de beide agenda's in dezelfde weergave als hieronder te bekijken.

iCALENDAR

Stap 1

Klik eerst op "Bestand" en vervolgens op "Nieuw agenda abonnement", zoals hier -

Stap 2

Voer vervolgens de link in die je van monday.com gekopieerd hebt en klik op "Abonneren", zoals hier Screen_Shot_2018-08-07_at_12.28.05.png

Stap 1

Geef de agenda op het volgende scherm een naam en schakel de automatische verversing naar "Ieder uur" - Screen_Shot_2018-08-07_at_12.35.06.png

Selecteer OK om op te slaan :)

Benieuwd naar meer manieren om je prioriteiten te beheren binnen monday.com? Leer alles over onze splinternieuwe Deadlinemodus hier.

Hoe kan je een kalenderdatum wissen?

Je kan altijd datums wissen door in de datumkolom op een datum te klikken (of aan het eind van één van de tijdlijnkolommen) en vervolgens op het prullenbakje te klikken 🗑

Hoe kan ik de aan mijn account gelinkte Google Calendar wijzigen?

Daarvoor moet je de synchronisatie met de huidige agenda ongedaan maken en met de nieuwe synchroniseren. Volg daarvoor deze stappen.

Stap 1

Klik hier om je Google App instellingen te openen

Stap 2

Onder "Apps met accounttoegang" klik je "Beheer apps".

Kies monday.com en klik "Verwijder toegang".

Stap 4

Meld je vervolgens opnieuw aan op monday.com en volg de bovenstaande stappen om je datum- of tijdlijnkolommen te synchroniseren met je nieuwe Google Calendar.

Stap 5

Er zal worden gevraagd om het juiste Google account te kiezen voor de koppeling. Wanneer je bij het juiste account aangemeld bent zou alles klaar moeten zijn!

We hopen dat dit helpt! Als je nog vragen hebt kan je altijd contact opnemen met ons klantsuccesteam We helpen je graag :)