Biedt monday.com ook bordsjablonen aan?

Jup! Er zijn verschillende sjablonen waar je uit kunt kiezen wanneer je een nieuw bord aanmaakt binnen je account. Volg simpelweg de onderstaande stappen om deze te openen 😊

Creëer een bord met een sjabloon

Stap 1

Klik op het + icoontje zoals in het screenshot hieronder en selecteer "Kies uit een sjabloon"

Stap 2

De top 3 met favoriete sjablonen zal verschijnen. Je kunt klikken op "Meer weergeven" om een volledige lijst met beschikbare templates te zien.

Stap 3

Klik op "Gebruiken" om het toe te passen op je nieuwe bord.

Wanneer je dit gedaan hebt kun je alles aan gaan passen! Je kunt eenvoudig de namen van je items, groepen en kolommen aanpassen aan jouw wensen.

Creëer je eigen bordsjabloon

Je kunt nu je eigen borden als sjabloon voor jouw account gebruiken in slechts enkele stappen:

Stap 1

Klik in het hoofdbord dat je als sjabloon wilt gebruiken op de drie bolletjes rechtsboven en selecteer "Sjabloon / Dupliceer bord" en vervolgens "Bord opslaan als sjabloon".

Stap 2

Als je klaar bent zie je het volgende venster:

Links van de bordtitel zie je een toverstafje dat aangeeft dat je bord een sjabloon is. ⭐️

Onthoud dat wanneer je dit bord wijzigt, verwijdert of archiveert dit gevolgen zal hebben voor het sjabloon. Enkel beheerders en bordeigenaren kunnen sjablonen wijzigen. Overige gebruikers kunnen het gebruiken, maar hebben niet de mogelijkheid om de structuur of inhoud te wijzigen.

Toegang tot je aangepaste sjablonen

Je kunt je aangepaste sjablonen bovenaan de sjablonen-sectie vinden, zoals hieronder:

Selecteer het sjabloon naar keuze en klaar is Kees!

Een bord uit de sjablonenlijst verwijderen

Om een bord uit je lijst met sjablonen te verwijderen klik je op de menuknop (de drie bolletjes) aan de rechterkant van je bord. Selecteer "Sjabloon/Dupliceer bord" en vervolgens "Verwijder uit sjablonen".

Wil je de beste sjablonen van onze gebruikers zien en gebruiken? Denk je je eigen workflow te kunnen delen?

Bezoek https://monday.com/stories om echte verhalen vanuit alle uithoeken van de werkvloer te vinden waarin onze gebruikers uitleggen hoe monday.com ze helpt hun doelen te bepalen en het teamwork te verbeteren

Als je nog vragen hebt kan je altijd even contact met ons opnemen via [email protected]. We staan 24/7 voor je klaar.