Wat is de kalenderweergave?

De kalenderweergave geeft je de mogelijkheid om items te visualiseren in een kalenderindeling van een dag, week of maand.  Tof toch?  Nou, laten we eens kijken!

Hoe voeg je de kalenderweergave toe?

Om een kalenderweergave toe te voegen klik je op de dropdown naast de "Hoofdtabel", links bovenaan het bord. Klik op "Kalender", zoals hieronder:

Klaar!  Je hebt zojuist een kalenderweergave aangemaakt!

⚠️ BELANGRIJK!  Enkel de volgende kolomtypen zijn geconfigureerd om te werken met deze bordweergave:

Datum:

Tijdlijn

Week

Hoe gebruik ik het kalenderfilter?

Wanneer je de kalenderweergave bekijkt zal de huidige kalenderdag blauw zijn gemarkeerd.
Om de weergave te filteren op datum, tijdlijn of week kolommen klik je op het tandwiel pictogram links boven de naam van het bord. Vink vervolgens simpelweg de kolommen aan die je wilt weergeven en vink degenen die je niet wilt zien uit.

Om de weergave te filteren op basis van kolomwaarden (bijv. enkel aan jou toegewezen items, items met een deadline in deze week, etc.) maak je de gewenste selectie in het bordfilter en open je vervolgens de kalender opnieuw. Kom hier meer te weten over het bordfilter.

1.pngOm de kalender te filteren op dag, week of maand klik je aan de rechter bovenkant van de bordweergave op het overeenkomstige filter.

Hoe geef ik de tijd van agenda-afspraken weer?

Voeg in de datumkolom een tijdstip toe aan je afspraak. Schakel de instelling "Voeg tijd toe" in en stel deze in.

Open de kalenderweergave en wijzig de instellingen naar "week" of "dag" weergave. Je afspraak en het bijbehorende tijdstip zijn zichtbaar!

Hoe open en sluit ik de kalender?

Om de kalenderweergave te verlaten klik je op de X aan de rechter bovenkant.
Om de kalenderweergave opnieuw te openen klik je op het kalender-icoontje aan de rechter bovenkant van je bord.

Om de bordweergave te hernoemen of verwijderen klik je op het pijltje rechtsboven de naam van het bord.

Hoe navigeer ik binnen mijn kalender?

Om eerdere of toekomstige datums in de bordweergave te bekijken klik je op de pijltjes rechtsboven om terug of vooruit op de kalender te navigeren.Klik en versleep de grijze balk aan de onderkant om de kalender uit te vouwen.

Kan ik mijn kalender boven mijn tabelweergave bekijken?

Jazeker! Je kunt hiervoor op de knop drukken die het scherm zal splitsen:

Lees er hier meer over

Om meer nuttige bronnen als deze te vinden kun het ?-icoontje aanklikken die in de rechter benedenhoek te vinden is.  Heb je nog vragen?  Je kunt ons 24/7 bereiken via [email protected].