Wat is de boltswitch?

We hebben de boltswitch gemaakt om eenvoudig van het ene naar het andere bord te navigeren zonder naar beneden te hoeven scrollen. Dit artikel legt uit hoe het werkt!

Stap 1

Je kunt de boltswitch op twee eenvoudige manieren gebruiken:

Eerste manier: Gebruik sneltoets Command + B op een Mac of Ctrl + B op een PC

Tweede manier: Hover over de BoltSwitch heen in het linkerpaneel

Stap 2

Vul de naam van het gewenste bord in BoltSwitch in om zo snel mogelijk tussen borden te schakelen!

BoltSwitch-links kunnen in een nieuw tabblad worden geopend door te klikken terwijl je de ⌘ Command/Windows-toets ingedrukt houdt. Tabbladen dupliceren is overbodig!

Je kunt nu ook naar mappen zoeken! Wanneer je de naam van een map intikt krijg je een lijst te zien met alle borden binnen die map:

Nooit meer eindeloos door alle mappen scrollen, maar eenvoudig vinden wat je zoekt!

Als je meer wilt leren over onze sneltoetsen, bekijk dan eens dit artikel.

Heb je nog andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We staan 24/7 voor je klaar en helpen je graag verder