Hoe kunnen we helpen?

Wat kunnen mijn gasten zien en doen op mijn deelbare bord?

Wanneer je een externe gebruiker als gast uitgenodigd hebt voor een deelbaar bord heeft deze beperkte toegang tot de mogelijkheden binnen je account. De reden hiervoor is dat we er zeker van willen zijn dat de privacy van je team gewaarborgd is en het niet de bedoeling is dat gasten toegang krijgen tot informatie die je niet met hen gedeeld hebt. Dit artikel bevat de lijst met zaken die gasten wel en niet kunnen doen.

 

Mijn gasten kunnen:

  • Nieuwe items creëren binnen het deelbare bord.
  • Een deadline toevoegen en synchroniseren met hun Google Calendar of Outlook kalender.
  • Een status wijzigen binnen een bord waar hij of zij voor is uitgenodigd. 
  • Opmerkingen en bijlagen toevoegen binnen de bordstatus en een item-update.  

Mijn gasten kunnen niet:

  • Een lijst met borden en items zien buiten het deelbare bord waarvoor ze uitgenodigd zijn.
  • De doorzoek alles optie gebruiken om iets van buiten hun deelbare bord op te zoeken.
  • De activiteit van het bedrijf bekijken.
  • Nieuwe deelbare- of hoofdborden openen of andere gasten uitnodigen. 
  • Worden toegevoegd aan teams of worden toegevoegd aan het bord als een groep.
  • Worden @vermeld als een team in een update
  • De volledige lijst met tags binnen een account bekijken.

Je kunt ook de permissies van elk van je deelbare borden instellen om te bepalen wat je gasten wel en niet kunnen doen op dat bord. Bekijk dit artikel om erachter te komen hoe het werkt. 

 

 Ter info: Deelbare borden zijn enkel beschikbaar voor het Standaard abonnement en hogere abonnementen. 

 

Als je nog vragen hebt kan je altijd even contact met ons opnemen via [email protected].  De mensen van ons klantsuccesteam beantwoorden graag al je vragen!