Bulkacties - Wijzig meerdere items in één klik

Met de bulkacties kan je nu wijzigen, verplaatsen, verwijderen, archiveren, exporten en zelfs dupliceren in slechts één klik!

Verplaats/Exporteer/Archiveer/Dupliceer items

• Beweeg over de kleurlijn van een van de items die je wilt verplaatsen.
  • Gebruik de selectievakjes om items te selecteren die je wilt verplaatsen/exporteren/archiveren/dupliceren (zoveel mogelijkheden!)
  • Terwijl je items selecteert verschijnt onderaan het scherm het aantal geselecteerde items en de daarmee te ondernemen acties.

• Wil je een item verplaatsen, klik op "Verplaats naar"
  • Selecteer "Verplaats naar groep" of "Verplaats naar bord"

• Als je "Verplaats naar groep" selecteert heb je de mogelijkheid om uit een lijst van groepen op het bord te kiezen

• Als je "Verplaats naar bord" selecteert heb je de mogelijkheid om uit een lijst van borden binnen het account te kiezen

Meerdere kolommen wijzigen

• Klik op de kolom die je wilt wijzigen (zelfs tijdlijnen) precies als in de onderstaande video:

Alle items selecteren

Probeer onze functie om alles te selecteren met bulkacties!!! Vanaf nu kan je alle items in een groep selecteren om deze te updaten, verplaatsen verwijderen of archiveren! Yay!

We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om items te deselecteren met shift. Wanneer je meerdere items met shift geselecteerd hebt en er enkele van wilt deselecteren kan je dit doen door met shift op een ander item te klikken.

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt. We zijn hier 24/7 te vinden.