Wat is "Doorzoek alles"?

De "Doorzoek alles" mogelijkheid is zo ongeveer het beste dat je ooit is overkomen. Op Google na dan... Maar zonder gekheid, deze functie gaat je tijd op monday.com een stuk eenvoudiger maken! 🔍

Wat is de "Doorzoek alles" functie?

Deze functie geeft jou de mogelijkheid om wat dan ook, op welk bord dan ook te zoeken. Wil je filteren op welke taken de status "Vastgelopen" hebben binnen al je borden? Dat kan! Ben je benieuwd hoeveel werk je collega nog op de plank heeft liggen? Zoek op zijn naam! Wil je bekijken wat jij deze week allemaal moet doen? Zoek naar welke items aan jou zijn toegewezen en filter ze op datum.

Ter info:  De "Doorzoek alles" functie is onderdeel van het Standaard abonnement en hogere abonnementen. Voor meer informatie, bekijk hier onze pagina met alle abonnementsprijzen.

Zoek naar al mijn taken binnen mijn account

Stel je voor dat je wilt bekijken welke taken de afgelopen twee weken aan jou zijn toegewezen.

Stap 1

Tik je naam in het zoekveld en druk op enter

Stap 2

Klik op de "Filter op datum"-knop aan de rechterkant. Er verschijnt een mini-tijdlijn met schuifbalken die jou de mogelijkheid geven de tijdsperiode die je voor het filter wilt gebruiken aan te passen.

Je kunt zelfs je zoekresultaten exporteren naar Excel door op het tandwieltje aan de rechterkant te klikken:

Zoek naar specifieke updates in mijn account

De "Doorzoek alles" functie kan je ook helpen met het vinden van een specifieke update binnen je gehele account. Tik een trefwoord in de zoekbalk. Laten we als voorbeeld nemen dat we zoeken naar "hulp nodig". Zorg ervoor dat je de optie "Updates" selecteert, zoals hieronder:

Hiervandaan kan je extra filters toepassen, vindbaar aan de rechterkant van je scherm.

De extra filters helpen je sneller met vinden waar jij naar zoekt. Probeer het maar 😊!

Zoeken naar specifieke bestanden in mijn account

Via het tabblad "Bestanden" binnen de zoekfunctie zijn alle bestanden die op je monday.com account geüpload zijn te bekijken. Je kunt ook filteren op specifieke bestanden met specifieke trefwoorden (het trefwoord is enkel van toepassing op bestandsnamen, niet op inhoud).

Je kunt aan de rechterkant ook een filter toepassen om specifieke bestanden te tonen, zoals afbeeldingen, Word-bestanden, Excel-bestanden etc.

Zoek naar specifieke tags in mijn account

Het tabblad "Tags" geeft je de mogelijkheid om een aantal trefwoorden toe te voegen die naast een hashtag symbool (#) in het tabblad "Tags" weergegeven zullen worden. Dankzij onze zoekfunctie is het mogelijk een zoekactie uit te voeren naar specifieke items die voorzien zijn van deze tags. Laten we bijvoorbeeld zoeken naar de term "snoepjes". Je tikt het in de zoekbalk van de "Doorzoek alles"-functie en er verschijnt een lijst met alle items die voorzien zijn van deze tag.

Dit is een ideale manier om alle taken die verband houden met eenzelfde project vanuit je hele account in één oogopslag samen te brengen.

Zoek naar personen in mijn account

Groeit je bedrijf? Zoveel nieuwe gezichten die je nog niet kent? Geloof me, we weten precies waar je het over hebt! De "Doorzoek alles"-functie is ideaal om specifieke personen op te zoeken. Laten we als voorbeeld nemen dat ik niet meer weet wie Shahar ook alweer is. Ik tik zijn naam in de zoekbalk en zoek naar zijn profiel.

Handige tips

Tip 1

Om een zoekopdracht op te slaan, en daarmee in de toekomst tijd te besparen, kan je aan de rechterkant van de zoekbalk op "Opslaan" klikken. Je opgeslagen zoektermen zijn te vinden op het hoofdscherm van de "Doorzoek alles"-functie.

Tip 2

Gebruik de snelle zoekopdrachten om in één klik alle aan jou toegewezen taken te bekijken.

De snelle zoekopdrachten geven je ook de mogelijkheid om alle updates weer te geven waarin je werd genoemd maar waar je niet op gereageerd hebt (niemand is perfect 🙃).

Heb je nog vragen over deze of andere functies? Neem gerust contact op met ons klantsuccesteam via [email protected]