Weet je niet zeker welk abonnement je voor jezelf en je team moet gebruiken? Zoek niet verder ūüėä Dit artikel helpt je om de belangrijkste verschillen tussen alle abonnementen in kaart te brengen.¬†¬†

Het Basic abonnement

Het Basic abonnement biedt alle basisfuncties van het platform. Het is ideaal wanneer je monday.com wilt gebruiken om projecten op een eenvoudige manier te organiseren, intern te communiceren en samen te werken.  Het Basic abonnement beschikt over de volgende functies:

• Onbeperkt aantal kijkers

Je kunt zoveel kijkers voor je account uitnodigen als je wilt. Dit telt niet mee voor de facturering. Voor meer informatie over de kijkers, klik hier.

• Hoofdborden

De hoofdborden zijn toegankelijk en zichtbaar voor al je teamleden. Je kunt een onbeperkt aantal hoofdborden maken voor je team en jezelf. Daarnaast krijg je ook toegang tot onze bordsjablonen, voor als je inspiratie nodig hebt.

• Communicatie¬†

Je kunt met je teamleden communiceren door gebruik te maken van de @vermelding. Daarnaast kun je ook teams maken en al je bestanden beheren via het updatesgedeelte van elk item.

• Eenvoudige zoekfunctie

Je kunt het bordfilter in elk van je borden gebruiken om de taken te filteren waaraan je bent toegewezen, of je kunt filteren op specifieke informatie binnen je bord. Je kunt er hier meer over leren. Als je iets binnen je gehele monday.com account wilt filteren, dien je de optie "Doorzoek alles" te gebruiken die beschikbaar is in ons standaard abonnement.¬†ūüĎá

• Beperkt kolommencentrum

De meeste kolommen van het kolommencentrum zijn beschikbaar in het standaard abonnement, op de formulekolom en de tijdregistratiekolom na. Om meer te weten te komen over de kolomkeuzes, kun je dit artikel lezen.

• Bestandsweergave

Met de bestandenweergave kun je alle bestanden die op je bord zijn ge√ľpload op √©√©n plek bekijken. Je kunt ze bekijken als lijst of als thumbnails. Van daaruit kun je de bestanden downloaden, bekijken of openen in het updatesgedeelte waarmee ze zijn verbonden. Om er meer over te leren kun je dit artikel lezen.

• Formulierenweergave

Zet jouw borden in één klik om naar formulieren, verstuur ze naar je contacten en bekijk hoe de informatie als nieuwe items binnenkomt. Klik op de dropdown naast "Hoofdtabel" en klik op "+ Weergave toevoegen" om deze functie aan je bord toe te voegen! Bekijk dit artikel om er meer over te leren!

• Kanban weergave

Je kunt de inhoud van je bord visualiseren met behulp van de populaire projectmanagementmethodiek die bekend staat als Kanban! :) Lees dit artikel om te zien hoe je deze functie kunt gebruiken.

• 1 bord/dashboard

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! Met het Basic abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar elk dashboard kan informatie tonen van 1 bord.

Het Standaard abonnement

Het Standaard abonnement is het meest populaire abonnement. Het bevat alle functies van het Basic abonnement, plus het volgende:

• Gelimiteerd aantal gasten

Met het standaardabonnement kun je 3 gasten gratis toevoegen. De vierde gast telt als een gefactureerd teamlid in de aankomende factureringsperiode. Bekijk dit artikel als je meer wilt leren over de gasten.

• Deelbareborden¬†

Deelbare borden zijn borden waarmee je met externe gebruikers (gasten) kunt samenwerken. Het biedt de mogelijkheid om projecten met externe gebruikers te delen zonder hen toegang te geven tot je volledige account. Klik hier voor meer informatie over deelbare borden.

• De tijdlijn

Het Standaard abonnement biedt toegang tot de tijdlijnfunctie; onze eigen versie van de Gantt-grafiek. Bekijk dit artikel om te zien hoe dit in z'n werk gaat.

• Geavanceerd zoekfilter

Met de optie "Doorzoek alles" kun je naar alles zoeken wat zich in je borden bevindt (zoals bestanden, updates en items). Daarnaast kun je het bordfilter gebruiken om alle informatie binnen een bord te filteren.

• De kalenderweergave

In de kalenderweergave kun je al je taken met een datum- en/of tijdlijnkolom in een kalender visualiseren. Je kunt je kalenderweergave aanpassen per dag, week of maand. Daarnaast kun je beslissen welke kolom je in jouw kalender wilt weergeven. Bekijk dit artikel voor meer informatie hierover.

• De kaartweergave

In de kaartweergave kun je kolommen met een locatie en/of land in één overzichtelijke kaart bekijken. Bekijk dit artikel om erachter te komen hoe het werkt.

• 250 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? In het Standaard abonnement kan je maandelijks 250 automatiseringsacties en 250 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur voor automatiseringen/integraties.

Integreer ongelimiteerd met Excel, Google Drive, Dropbox en je eigen agenda in het Standaard abonnement.

• 3 borden/dashboards

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! Met het Standaard abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan tonen van drie borden.

• Volledige API¬†

Het hebben van een API is een geweldige manier om software met elkaar te verbinden. Klik hier om te zien hoe het werkt!

Het Pro abonnement

Het Pro abonnement is het abonnement waarop je proefversie gebaseerd is. Het is het meest complete abonnement en omvat alles uit de Basic en Standaard abonnementen, aangevuld met het volgende:

• Priv√©borden¬†

De privéborden zijn uitsluitend bedoeld om bekeken te worden door de gebruiker en iedereen die door hem of haar uitgenodigd wordt. Dit is handig voor wanneer je een project, to-do lijstje of plan wilt maken voordat het wordt doorgezet naar je team. Om hier meer over te weten te komen klik je hier.

• Ongelimiteerd aantal gasten¬†

Het Pro abonnement is ideaal wanneer je met veel externe gebruikers moet samenwerken. Het geeft je de mogelijkheid een onbeperkt aantal gasten voor één bord uit te nodigen. Bekijk dit artikel als je meer wilt leren over de gasten.

• Hoger aantal automatiseringen/integraties

In het Pro abonnement kan je maandelijks 25.000 automatiseringsacties en 25.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur voor automatiseringen/integraties.

• Volledige toegang tot het kolommencentrum

Dit abonnement biedt volledige toegang tot het kolommencentrum. Dit betreft onder andere de tijdregistratiekolom, de formulekolom en nog veel meer!

• Instellingen voor toestemming en beperkingen

Je kunt meer lagen aan je workflow toevoegen door andere machtigingsniveaus en beperkingen toe te voegen aan zowel het bord als de afzonderlijke kolommen.

• De workload weergave

Voeg de workload weergave toe aan je bord om een duidelijk overzicht te krijgen van hoe je team verdeeld is! Je kunt in een oogopslag zien wie boven zijn of haar capaciteit zit en aankomende taken daarop aanpassen. Indien nodig kun je altijd deadlines opnieuw instellen of wijzigen om er zeker van te zijn dat iedereen op koers blijft met de taken die ze kunnen voltooien binnen het tijdsframe.

• De diagramweergave

Je hebt volledige toegang tot het weergavecentrum. Dit omvat alle beschikbare weergavemodi uit het Basic en Standaard abonnement, aangevuld met de superhandige diagramweergave. Om meer te weten te komen over de diagramweergave kan je dit artikel bekijken.

• De tag-functie

Door gebruik te maken van de tagskolom kan je items uit verschillende groepen of van verschillende borden groeperen op basis van een consistent trefwoord! Kom hier meer te weten over de tags.

• De formulekolom

Deze kolom geeft je de mogelijkheid berekeningen te maken met andere kolommen. Het gaat van eenvoudige wiskundige berekeningen tot meer complexe functies en formules. Kom er hier meer over te weten.

• De tijdregistratiekolom

Benieuwd naar de hoeveelheid tijd die je besteed aan iedere taak? Je hebt nu de mogelijkheid om het bij te houden met de tijdregistratiekolom!¬†‚Źį Bekijk hoe het in z'n werk gaat in dit artikel.¬†

• 25.000 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? In het Pro abonnement kan je maandelijks 25.000 automatiseringsacties en 25.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur voor automatiseringen/integraties.

• 10 borden/dashboards

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! In het Pro abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar onthoud dat elk dashboard informatie kan bevatten van 10 borden.

• Google authenticatie

Google Authentication geeft je de mogelijkheid om middels je Google account in te loggen op monday.com. Je hoeft geen nieuwe wachtwoorden meer te onthouden :)

• Onbeperkte opslagruimte

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over hoeveel opslagruimte je nog over hebt! Het is namelijk ongelimiteerd in het Pro abonnement. Voor meer informatie over je opslagruimte, klik hier. In het Standaard abonnement is de opslagruimte gelimiteerd tot 50gb.

Het Enterprise abonnement

Het Enterprise abonnement is ons hoogste abonnement. Het bevat alle functies van het Pro abonnement, plus het volgende:

• Hoger aantal automatiseringen/integraties

In het Enterprise abonnement kan je maandelijks 100.000 automatiseringsacties en 100.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur voor automatiseringen/integraties.

• 100.000 automatiseringen/integraties

Wil je handmatige stappen overbodig maken en je processen automatiseren? Wil je monday.com integreren met andere platformen? In het Enterprise abonnement kan je maandelijks 100.000 automatiseringsacties en 100.000 integratie-acties uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur voor automatiseringen/integraties.

• 25 borden/dashboards

Dashboards bieden een geweldige manier om alles wat belangrijk is op één plek weer te geven. Met 15 beschikbare widgets kunnen gebruikers nu de projectvoortgang beheren, het budget volgen, de werklast van teamgenoten inschatten en nog veel meer! Met het Enterprise abonnement kun je zoveel dashboards en widgets maken als je wilt. Maar elk dashboard kan informatie tonen van 25 borden!

• Hogere API limiet

Onze API is momenteel gelimiteerd naar gelang het abonnement dat je afgesloten hebt. Voor de Standaard en Pro abonnementen is deze limiet 60.000 per dag en 300 per minuut. Voor het Enterprise abonnement is deze limiet 120.000 per dag en 600 per minuut. Je kunt er hier alles over lezen.

• Geavanceerde beveiligingsfuncties

Met dit abonnement heb je toegang tot de paniekknop, die je de mogelijkheid geeft om je account tijdelijk te blokkeren wanneer de inloggegevens van je team uitgelekt zijn. Je krijgt ook de sessie timeout die je de mogelijkheid geeft de sessies van gebruikers en timeouts bij inactiviteit te beheren.

• Single Sign On (SSO)¬†

Je hoeft geen nieuwe wachtwoorden meer te onthouden! Je kunt nu inloggen met je SAML account (Okta, One login of persoonlijke SAML). Bekijk dit artikel om er meer over te leren.

• Comform de AVG¬†

We willen het zo eenvoudig als mogelijk voor je maken om te leren je account veilig te houden en aan de wettelijke vereisten te voldoen. We hebben een aantal tips over punten die je dient te overwegen bij het configureren van je accounts. Voor meer info bekijken je dit artikel.

• Audit logboek

In het auditlogboek kan de beheerder zien wanneer de gebruikers zich voor het laatst hebben aangemeld bij het account, welk apparaat ze daarvoor hebben gebruikt en wat hun IP-adres voor de sessie was. Het laat verdachte activiteiten zien en activeert indien nodig de paniekknop.

• VIP support met accountmanager

Ontvang persoonlijke ondersteuning van je eigen klantsuccesmanager (enkel beschikbaar bij 25 of meer gebruikers).

Heb je nog andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected].