Hoe wijzig ik mijn e-mail notificaties?

Ben je het beu om talloze e-mailmeldingen in je mailbox te ontvangen? Of misschien wil je dat al je monday.com meldingen naar je e-mail worden gestuurd? Je kunt je e-mailmeldingen eenvoudig aanpassen in je profielinstellingen. Kies welke e-mailmelding je wilt ontvangen en welke je nooit meer wilt zien.  📩

Waar je je instellingen kunt vinden

Om je e-mailmeldingen te beheren, klik je op je profielfoto in de linkerbenedenhoek van je scherm en selecteer je "Mijn profiel", als volgt:

Klik hier op het tabblad "Meldingen":

Hoe je je voorkeuren kunt aanpassen

Op het tabblad Meldingen van je profielinstellingen kun je selecteren welke soorten meldingen je in de vorm van een e-mail wilt ontvangen. Vink gewoon het vakje aan naast de gewenste e-mails en laat het vakje leeg waar je geen melding wilt ontvangen.

Je kunt niet alleen beslissen welke acties in je account e-mailmeldingen activeren, maar je kunt er ook voor kiezen om dagelijkse e-mails te ontvangen met een lijst van nieuwe abonnees over een nieuw item waarover je nog geen update hebt geschreven, en 'Mijn hoogtepunten'!

Mijn hoogtepunten

"Mijn hoogtepunten" is een dagelijkse samenvatting van wat er gebeurt binnen je account en de borden en items waarop je bent geabonneerd. Laten we dat eens van dichterbij bekijken!

• Wat staat er in de e-mail?

Als je je aanmeldt voor dagelijkse e-mails ontvang je elke ochtend tussen 9.00 en 11.00 uur een e-mail met:

1. Nieuwe informatie over je hoofdborden
  2. De trending hoofdborden (meest bezocht, bekeken en leuk gevonden in je account)
  3. Meest populaire updates op je hoofdborden
  4. Hoogtepunten en updates in je account
  5. Items die aan jou zijn toegewezen in de personenkolom die deze week verschijnen van al je borden
  6. Nieuwe teamleden voor je account

Ter info:   Als een van deze onderwerpen niet in een e-mail voorkomt, betekent dit dat we je geen relevante updates konden sturen.

• Wie ontvangt deze e-mail?

Alle gebruikers die zich abonneren op "Mijn hoogtepunten" ontvangen deze e-mail!

Om je te abonneren op "Mijn hoogtepunten", selecteer je "Mijn hoogtepunten (dagelijkse e-mail)" in je e-mailvoorkeuren, zoals hier:

Je kunt je afmelden door het vinkje uit te vinken!

Ter info: Je hoeft niet op "Opslaan" te klikken, want deze wijzigingen worden automatisch opgeslagen!

Hoe je je kunt afmelden voor een specifiek type e-mailmelding

Als je specifieke soorten e-mailmeldingen ontvangt die je niet langer wilt ontvangen, kun je je rechtstreeks vanuit je e-mailinbox uitschrijven! Ik heb bijvoorbeeld onlangs een e-mailmelding ontvangen om me te laten weten dat mijn teamlid mij aan een item heeft toegewezen. Dit is iets dat ik liever rechtstreeks binnen monday.com controleer dan in mijn e-mailinbox, dus ik ga me hiervoor afmelden. Ik hoef alleen maar naar de onderkant van de e-mail te scrollen en op "stop deze e-mails" te klikken, zoals hier:

Ik word dan automatisch doorgestuurd naar het volgende bevestigingsscherm:

Kan de beheerder de instellingen voor meldingen van gebruikers wijzigen?

Als beheerder kun je de meldingen van je gebruikers beheren in het Admin gedeelte. Klik op je profielfoto en selecteer vervolgens "Admin".  Selecteer "Gebruikers" in het menu aan de linkerkant en selecteer het tabblad "Gebruikers" bovenaan het scherm. Nu kun je de gewenste gebruiker selecteren uit de lijst met gebruikers in je account.

Open vervolgens het tabblad "Meldingen" en klik op "Bewerk het profiel" bovenaan het scherm. Het enige dat je nu hoeft te doen, is de gewenste wijzigingen aanbrengen!

Je hoeft niet op 'Opslaan' te klikken - je wijzigingen worden automatisch opgeslagen!

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons team via ons contactformulier. We zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag verder!