Heeft monday.com ook een desktop app?

Jij dacht misschien: "Ik vraag me af of monday.com een desktop-app heeft?" Nou, we begrijpen deze behoefte zeker, dus ja, we hebben er een! We bieden een desktop-app voor zowel Mac als Windows computers. 🙌

De desktop-app downloaden

Je kunt de desktop-app eenvoudigweg downloaden naar je computer door te zoeken op "monday.com" in je macOS- of Windows-app store of  door de volgende links te gebruiken:

Druk op om de app te downloaden en je zou binnen de kortste keren klaar moeten zijn!

Inloggen op de desktop-app

Als je hulp nodig hebt bij het inloggen in de desktop-app, hebben we een stapsgewijs artikel dat je door het hele inlogproces leidt. Je kunt het artikel openen via deze link.

Tip: Als je hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen met desktop-apps, lees dan dit artikel.