Wat zijn mappen?

Door mappen aan te maken kan je je borden georganiseerd houden. Mappen zijn een geweldige manier om soortgelijke borden bij elkaar te houden. Ze zijn ook nuttig voor bedrijven die verschillende afdelingen hebben. Je kunt bijvoorbeeld mappen maken voor sales, marketing, design en personeelszaken en vervolgens alle gerelateerde borden naar die mappen verslepen :)

Hoe kan ik een map aanmaken?

Klik simpelweg op de knop "Nieuw" aan de linkerkant en kies vervolgens "Nieuwe map".

Met mappen kunnen alle borden met betrekking tot een bepaald onderwerp erin worden gevonden, waardoor jouw lijst met borden lekker opgeruimd en netjes blijft!

Verplaats een bord binnen een map

Een bord in een map verplaatsen is super makkelijk! Zorg eerst dat je de map opent. Versleep vervolgens het bord in de map zoals hieronder:

En je bent helemaal klaar! 🎉

Maak een bord in een map

Je kunt ook een bord maken in een map. Klik met de rechtermuisknop op de desbetreffende map en selecteer "Bord maken in map" zoals hieronder:

Hoe bewerk of verwijder ik een map?

Om een map te verwijderen, moet je eerst alle inhoud verwijderen of verplaatsen. Als je klaar bent, volg je de volgende stappen:

• Beweeg over de map die je wilt verwijderen
  • Een potloodicoon en een X verschijnen
  • Klik op de X om de map te verwijderen
  • Klik op het potloodicoon om de naam van de map te wijzigen

Wat is het verschil tussen borden en mappen?

Een bord is de plek waar je groepen met items kunnen worden gevonden. Het is een virtueel whiteboard waar projecten worden opgeslagen als een manier om alles bij te houden; van dagelijkse taken tot maanden- of jarenlange projecten... maar dan veel beter! Bekijk dit artikel om meer te weten te komen over borden.

Een map is simpelweg een opslagruimte voor borden. Mappen maken het eenvoudig om je borden te organiseren, zodat je account netjes en geordend blijft.

Kan ik mappen delen?

Wanneer je een map aangemaakt hebt binnen het deelbare borden gedeelte kan je deze niet delen. Je kunt wel alle borden binnen je map delen en teamleden kunnen dan hun eigen individuele mappen aanmaken! Om dit te doen moet je eerst je gasten en teamleden uitnodigen voor de deelbare borden (*ter info: deelbare borden zijn enkel beschikbaar voor de Standaard en hogere abonnementen).

Als je vragen hebt over de beste manieren om je borden op orde te houden door mappen te gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen via [email protected] :)