Hoe communiceer ik met mijn team?

Communiceren via monday.com maakt het eenvoudig om later terug te verwijzen naar eerdere gesprekken en zorgt ervoor dat er niets "door de vingers glipt". Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je met je team kunt communiceren.

Hoe stuur ik een bericht naar een teamlid?

Om een bericht te sturen naar een teamlid, open je simpelweg het item waarover je wilt communiceren en gebruik je de @vermelding, gevolgd door het bericht.

Je teamlid ontvangt direct een melding op zijn bel-icoon aan de linker bovenkant van het scherm. Hij of zij kan ook zijn of haar e-mail notificaties aanzetten om er een e-mail over te ontvangen.

De mogelijkheid om binnen de context te communiceren voorkomt dat je steeds heen en weer e-mailt. Je kunt zelfs zien of je teamlid je bericht gelezen heeft door je cursor op het kleine oogje rechtsonder in de update te plaatsen.

Hoe stuur je een bericht naar een team?

Stap 1

De eerste stap is het aanmaken van een team. Voor meer informatie over het aanmaken van een team kan je dit artikel lezen.

Stap 2

Wanneer je team is aangemaakt klik je op het item waar je over wilt communiceren en gebruik je de @vermelding, gevolgd door je bericht zoals hieronder:

Alle leden van je team ontvangen een melding op hun bel-icoon betreffende dat bericht. Je kunt zelfs een team aan een item toewijzen! Klik hier om uit te vinden hoe.

Kan ik iedereen op mijn bord vermelden?

Om communicatie sneller en eenvoudiger te maken kan je nu iedereen die op je bord geabonneerd is in slechts één klik vermelden! Gebruik de @vermelding en selecteer "iedereen op dit bord". Alle abonnees van dit bord ontvangen een melding over dit bericht op hun bel-icoon.

Ter info: Op deelbare borden omvat deze vermelding ook je gasten, waardoor het eenvoudiger is om met iedereen tegelijkertijd te communiceren.

Waar zie ik mijn meldingen wanneer ik vermeld ben in een item?

Wanneer je vermeld bent in een update ontvang je een melding in je bel-icoon. Je kunt ook e-mail notificaties inschakelen om er e-mailberichten over te ontvangen. Voor meer informatie over hoe vermeldingen werken, bekijk dit artikel

Heeft monday.com ook een chatfunctie?

Hoewel we momenteel geen chat hebben, kun je monday.com wel integreren met Slack via onze interne integratie of via onze derde partij Zapier.

Wanneer je hulp nodig hebt bij het bouwen van je eigen integraties bieden we de mogelijkheid tot betaalde assistentie via ons netwerk van gecertificeerde monday.com partners. Wanneer je hier interesse in hebt kan je dit formulier invullen, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Heb je nog andere vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons klantsuccesteam via [email protected]. We staan 24 uur per dag voor je klaar :)